Van New Age naar Jezus: ”Buitenaardse engelen. Geboorte geven aan donkere energieën. Eigenlijk was ik doodsbang”

Ze hield zich bezig met New Age. ”Ik trad uit mijn lichaam, ik wist dingen die ik niet kon weten, ik hoorde de gedachten van anderen. Ik ervaarde buitenaardse engelen. Maar het was verschrikkelijk. Ik was doodsbang. Durfde niet meer alleen te zijn. ” Dan heeft ze een ontmoeting met Jezus.

Nadat ze een plantmedicijn neemt dat haar geest opent ziet de maker van deze podcast allerlei dingen. ”Ik kon mensen hun gedachten horen. Voelde mij één met de wereld. Zag allerlei andere wezens.” Hoewel iedereen om haar heen zegt dat ze nu ‘verlicht’ is en dat dit haar grote ‘ontwaking’ is, voelt ze zich vooral heel angstig. Zes jaar lang woont ze bij haar ouders en durft niet meer alleen te zijn. Toch blijft ze doorzetten in de New Age. ”Ik moest geboorte geven aan donkere energieën. Ik heb zoveel rare ervaringen gehad.”

God was met mij
Dan heeft ze een ontmoeting met Jezus. Ze zit rustig op de bank met haar hond wanneer ze ineens wezens in haar kamer ziet staan. ”Ik bevroor en werd bang. Shit, wat ga ik doen? Maar in een reflex deed ik mijn ogen dicht. En ik vroeg God om hulp. Ik meende het tot in de puntjes van mijn tenen. En toen, op dat moment, werd alles wit licht. Het was alsof de zon in mijn ogen scheen en toen ik mijn ogen opendeed was alles wit licht. En toen dacht ik holy, holy, holy. Wat the heck is er aan de hand?”

”En toen realiseerde ik mij dat Jezus Christus mijn gids was. Hoewel ik eerst alleen maar weerstand daarover voelde merkte ik nu ineens: God was met mij. Al die tijd. In één keer viel het kwartje. Ik dacht: Holy, that guy there, in the air, He is with me. Halleluja. Daarna is er zoveel veranderd in een paar weken tijd.”

Ze voegt toe: ”Je had mij niet moeten bellen dat ik nu bezig zou zijn met God. Dat ik mij zou overgeven aan God. Ik vond dat te simpel. Bijna dom zelfs. Kortzichtig. Ik kon er eigenlijk helemaal niets mee. Terwijl ik wel gedoopt was, heb communie gedaan. Maar ik was mij helemaal niet bewust van wat de relatie met God inhield.”

Luister de hele getuigenis op Spotify:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen