Vanavond live te bekijken: de Online Profetenschool

Afgelopen dinsdag zijn Klaas en Izaura van Denderen begonnen met de eerste van 3 sessies van hun Online Profetenschool. Klaas geeft hierin onderwijs over de valkuilen, de uitdagingen en de vaak pijnlijke processen van hen die geroepen zijn voor de profetische bediening. 

Wat is de profetische bediening? Waarom kan de Gemeente niet zonder? Wat is haar functie? Hoe werkt het? Hoe neem je profetisch waar? Het zijn allemaal onderwerpen die langskomen. Klaas is als geen ander in staat om zijn ervaring van meer dan 30 jaar om te zetten in een stuk onderwijs dat het hart raakt. 

Openbaring
Zijn presentatie is authentiek. Zijn informatie is niet uit het boekje, maar ontvangen door openbaring en door de niet zelden rauwe realiteit van het dagelijkse, echte leven. De reacties na de eerste sessie waren overweldigend. 

Vanavond om 19.45 gaan ze live en om 20.00 uur begint de tweede sessie. Het duurt 45 minuten. Zaterdagavond is de derde en laatste sessie. Deze begint op dezelfde tijd. Ben je geïnteresseerd en mocht je de school willen volgen, ga dan naar het Youtube kanaal van Klaas van Denderen Ministries en abonneer je. En geniet van levensveranderend onderwijs dat altijd weer diep binnenkomt.

Dit artikel is een persbericht van Klaas van Denderen Ministries.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen