Vanavond om 19.30: livestream ‘Gebed & Aanbidding’ in de Bijlmer

Op de Facebook pagina van de bediening Presence van Wim Hoddenbagh wordt een nieuwe ‘Gebed & Aanbidding’ aangekondigd, ditmaal op een bijzondere locatie. Het zal namelijk plaatsvinden vanuit een parkeergarage in de Bijlmer, vanavond 9 april om 19.30.

“Dit is een bijzondere plek, de Bijlmer, waar zoveel gebeurd is en zoveel verdriet is in coronatijd. Het leek ons goed om juist op deze plek de heerlijkheid van god te proclameren”

In een korte video achter de schermen licht Wim Hoddenbagh toe: “We zijn hier in een garage in de Bijlmer en vanaf de Bijlmer gaan we Gods Heerlijkheid groot maken in een parkeergarage. Geweldig om dat samen te doen met zoveel duizenden mensen in Nederland, er kijken altijd duizenden mensen de livestream terug. Dit is een bijzondere plek, de Bijlmer, waar zoveel gebeurd is en zoveel verdriet is in coronatijd. Het leek ons goed om juist op deze plek de Heerlijkheid van God te proclameren. Dit doen we samen met Rivelino Rigters en zijn groep vocalisten en ik nodig je van harte uit om mee te kijken.”

Kijk jij mee? Je kunt Gebed & Aanbidding vanavond live volgen om 19.30 via de livestream op Facebook https://www.facebook.com/WimHoddenbaghPresence of Youtube www.youtube.com/presencenl

Een korte video over de voorbereiding achter de schermen zie je hier:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen