Veel bekeerlingen tijdens lockdown, 11 mensen in Rijswijk laten zich dopen

Terwijl de corona-crisis veel mensen zoekend maakt naar de diepere betekenis van het leven, ziet voorganger Ronald Lakhichand van Activate Church in Rijswijk hoe mensen tot bekering komen. Afgelopen zondag doopte hij 11 mensen.

“Wat een voorrecht om in deze tijd 11 mooie mensen te dopen en 2 kinderen op te dragen!! Het was feest afgelopen zondag! Zoveel emoties, zoveel vreugde en zo trots op al die mooie dopelingen die een nieuw leven hebben! Jullie toekomst is hoopvol!! God is bezig met een wereldwijde opleving van Zijn kerk!”, zegt hij op Facebook.

Lockdown
Tegenover Revive.nl vertelt Ronald dat diverse dopelingen juist tijdens de lockdown tot geloof gekomen zijn. “Dat is heel bemoedigend. Er was ook iemand aanwezig die twee weken geleden tot geloof kwam, die zich zou laten dopen, maar wegens ernstige bedreigingen vanuit de familie ging het niet door. Hij komt de volgende keer aan bod.”

“Gevoelsmatig is Jezus in deze tijd nóg aantrekkelijker geworden voor mensen.”

“Gevoelsmatig is Jezus in deze tijd nóg aantrekkelijker geworden voor mensen.” Ronald voegt eraan toe dat er voor de volgende doopdienst al zeven mensen zijn aangemeld.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen