Venezolaanse activiste waarschuwt: socialistische vernietiging begint met het afbreken van ‘religieuze’ standbeelden

De Venezolaanse activiste Elizabeth Roglianai heeft het Westen gewaarschuwd dat het in brand steken en omverwerpen van ‘racistische’ historische beelden een teken kan zijn van wat ons te wachten staat – verlies van ons land aan een verwoestend idee van het socialisme.

Activiste Elizabeth Roglianai deelde haar waarschuwing online en wees erop dat ze een soortgelijke situatie meemaakte als tiener die opgroeide in Venezuela. “Waarom maak ik me zelfs zorgen dat er wat beelden neergehaald worden? Omdat ik me de laatste keer hier niet om bekommerde, toen ik een tiener was”, zei Roglianai.

Venezuela
“Ik heb dit ding al meegemaakt toen ik in Venezuela woonde. De beelden kwamen naar beneden … Chavez wilde niet dat al die geschiedenis werd weergegeven en daarna veranderde hij de straatnamen en daarna het schoolcurriculum. Sommige films konden niet worden weergegeven op tv-kanalen, enzovoort, enzovoort.”

“Venezuela is verwoest door het socialisme, ook al was het ooit een stabiele democratie en het rijkste land van Latijns-Amerika.
Jullie denken: dat kan ons niet overkomen. Ik heb dit zo vaak gehoord, maar wees altijd op je hoede”, voegde ze eraan toe. “Geloof nooit dat er iets niet met je kan gebeuren. Je moet je land en je samenleving beschermen anders wordt het vernietigd.”

“We dachten niet dat het ons zou kunnen overkomen. Cubanen hebben ons gewaarschuwd, maar toch gebeurde het. En er zijn duidelijk veel mensen die de VS willen vernietigen.”

“Religieuze symbolen worden aangevallen. En daarna waarschijnlijk musea.”

“Founding Fathers worden aangevallen”, zei ze. “Religieuze symbolen worden aangevallen. En daarna waarschijnlijk musea”, voegde ze eraan toe. “Ik bedoel, alles kan worden aangevallen als je het gewoon laat gebeuren. Als je de eerste gewoon laat komen, zijn er geen grenzen aan de toekomst.”

Roglianai merkte op dat dit destructieve gedrag jegens enkelen van ‘s werelds belangrijkste figuren – zoals de statuten van George Washington, Christopher Columbus en Abraham Lincoln – een poging is om een ​​nationale identiteit te vernietigen.

President Trump reageerde ook in een Tweet, waarin hij zegt dat hij dit nooit wil laten gebeuren.

Jezus
Het activisme richt zich ook sterk tegen de Bijbel en het christendom. Zo wilden activisten beelden van Jezus vernietigen, omdat dit een teken zou zijn van ‘witte overheersing’. Hoewel de Black Lives Matter beweging zaken aankaart over gelijkheid die zeer terecht zijn, is het belangrijk om naar deze beweging te kijken.

Het feit dat Black Lives Matter opgericht is door lesbische vrouwen die zich sterk verzetten tegen het traditionele gezin – en dat openlijk hun agenda is -, zou voor christenen reden moeten zijn om God in deze te vragen om onderscheidingsvermogen.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen