Video: pastor deelt indrukwekkend getuigenis in centrum van Den Haag: “Ik was een rover”

Pastor William Boateng uit Amsterdam was afgelopen weekend in Den Haag om daar het evangelie te delen op straat. Hij deelde zijn indrukwekkende getuigenis. “Omdat Jezus Zijn bloed voor mij vergoot, ben ik uit de criminaliteit gestapt.”

Boateng deelt: “Ik kom met een woord van de hemel, om je te laten weten dat Jezus de enige weg, de waarheid en het leven is. Niemand komt tot de Vader zonder Jezus. Zonder Hem heb je geen leven, geen hoop en kun je niet in de hemel komen!

Geef je leven aan Jezus, hij veranderde mijn leven en kan jouwe veranderen. Ik heb geroofd, geslapen met veel vrouwen, gestolen! Maar Jezus stierf voor mij en vergoot Zijn bloed voor mij. Ik weet niet waar jij doorheen gaat, maar ik wil dat je weet dat Jezus je kan helpen. Kom uit de duisternis, geef je leven aan Jezus.”

Bekijk hier zijn getuigenis:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen