Vier 26 mei t/m 5 juni het boekenfeest in de christelijke boekhandel!

Benieuwd naar het actieboek van dit jaar? Kom tussen 26 mei en 5 juni naar de christelijke boekhandel en je ontvangt bij aankoop van € 15,00 aan boeken het actieboek Gewijde chaosgratis! Het actieboek voor de Week van het Christelijke Boek 2021 is geschreven door Annemarie van Heijningen-Steenbergen. Een hilarisch, scherp en ongeveinsd verhaal, dat dichterbij komt dan je misschien wilt toegeven. 

Gewijde chaos
In gewijde chaos volgen we de ups en downs van een domineesgezin uit het hoge noorden. Hoewel Bart en Monica Roerig proberen de rust te bewaren in een onrustige tijd, sijpelen stress en spanning hun leven binnen. Via haar dagboekkrabbels neemt Monica je mee in de dynamiek van hun bestaan; als hun oudste van het geloof valt, als zijzelf de preken van haar man begint te horen met de oren van haar zoon, als twijfel en scepsis besmettelijk blijken. En tussen de bedrijven door is er het zenuwslopende gedoe rondom een eventuele verhuizing.


Annemarie van Heijningen-Steenbergen
Annemarie van Heijningen-Steenbergen (1977) is schrijfster, spreekster en was jarenlang columnist voor EO Visie. Ze is getrouwd en woont in het Groningse Dorkwerd. Haar mooiste Visie-columns zijn gebundeld in het boekje Ben je mooi gezegend mee. Van haar (verhalende) non-fictietitels Refomeisje en Getrouwd zijn is de hemel niet verschenen meerdere herdrukken, en onlangs verscheen het lovend ontvangen Dingetjes van dertigers. Annemarie heeft een vlotte pen, zelfspot en durft ook ernstig te zijn. Ze schrijft dingen die we niet hardop durven zeggen, maar die we wel herkennen.

Klik hier voor meer informatie.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen