Vier mensen in Haagse kerk laten zich dopen: dit zijn hun getuigenissen

In de City Life Church in Den Haag lieten afgelopen zondag vier mensen zich dopen. Vier mensen die allen Jezus als Heer en Verlosser van hun leven maakten. Wat een bijzonder moment. Lees hier hun getuigenissen:

Amber (19)
“Ik had Jezus al van kleins af aan aangenomen als Redder en Leidsman. Met een hart vol van Hem geloofde ik dat er meer op mijn pad zou komen. Maar nare gebeurtenissen hielden me tegen om te blijven geloven. Ondanks deze gebeurtenissen, geloof ik nu dat God mijn littekens ten goede gaat gebruiken. Ik laat me dopen om vernieuwd te worden door de Heilige Geest en me te laten leiden door de Heer.”

Jeremy (16)
“Ik laat me dopen omdat het voor mij een manier is om aan de Heer te laten zien dat ik klaar ben om me te laten gebruiken voor Hem. De Heer sprak tot mij; je bent er klaar voor. Nu ben ik hier en ik ben heel dankbaar dat ik dit in deze tijd kan doen.”

Shaelyn (17)
“Ik wil me laten dopen omdat ik nóg dichter bij God wil komen dan dat ik al was. Dat hij mij leidt in mijn leven en met de keuzes die ik maak. Ik ben God heel dankbaar dat ik een teken heb gekregen toen ik aan het twijfelen was of ik er wel echt klaar voor was om me te laten dopen. Maar toen ik dat teken kreeg, had ik écht het gevoel dat Hij tot mij sprak, en zei: ‘Wat je ook voor keuze maakt, ik wacht hier op je met open armen.’ Toen dat gebeurde gloeide er een warm gevoel van binnen, de aanwezigheid van de Heilige Geest. En ik wist meteen dat ik dichter bij Hem wil komen, en daarom laat ik mezelf dopen.”

Wendy
“Als klein meisje kwam ik op een camping in contact met een christelijk recreatieteam, daar kwam ik in contact met het Woord van God. Mijn ouders waren niet-gelovig maar gaven me de ruimte om daar heen te gaan. Ik zong het hardste mee. Mijn liefde voor God werd aangewakkerd, maar het hield moeilijk stand door onwetendheid en een gebrek aan mensen die me verder konden helpen.”

Via een omweg kwam ze uiteindelijk een collega tegen die haar afgelopen zomer meenam naar een Alpha Cursus. “Ik besloot actief op zoek te gaan naar antwoorden op alle vragen die ik had. Bijvoorbeeld over de zin van het leven en het leven na de dood. Daarom sloot ik me aan bij Alpha.”

“Het raakte me en ik vertelde mijn man dat ik naar de kerk wilde. Elke dinsdag ging ik naar Alpha en elke zondag naar de kerk. Niets weerhield me om God te vinden. Ik ben Hem zo dankbaar dat Hij niet opgaf en dat de Heere Jezus de leegte heeft opgevuld met troost, liefde en bescherming. Nu weet ik waarom ik leef, God is mijn leven!”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen