Vioollerares ontvangt wonder van God door gebed op tv

“Ik begon met vioolspelen toen ik tien jaar was”, vertelt Prentice. “Al snel wist ik dat ik later muziekles zou willen geven en voor de rest van mijn leven iets met muziek wilde doen.” Zo begon Prentice muziekles te geven en ze voelde dit als een roeping. “Ik geef les aan kinderen zo jong als twee jaar, maar ook aan volwassenen. Daar geniet ik echt van. Het meest houd ik van klassieke muziek. Dat is mijn lievelingsgenre, zowel met lesgeven als wanneer ik zelf muziek speel.

In mei 2019 begon Prentice plotseling intense pijn te krijgen in haar keel en kaak. “Ik had net mijn voorjaarsconcert gegeven. Toen kreeg ik een infectie. Eerst dacht ik dat het wel weer over zou gaan, maar dat was niet zo”, vertelt ze.

Prentice probeerde verschillende medicijnen, maar ook belde ze het tv-programma The 700 Club om gebed te vragen. Op zeker moment hielpen de medicijnen de ontsteking te verminderen. Maar op dat moment kreeg Prentice een zwelling bij haar kaak. Daar kwam ze niet zo makkelijk vanaf.

“De pijn ging door tot de zomer, het duurde al bijna vijf weken. Ik had zoveel pijn in mijn kaak. Het was erg moeilijk om nog viool te spelen. Zelfs praten en slikken deed veel pijn”, herinnert ze zich.

“Tegen het eind van het schooljaar was het heel erg pijnlijk. Ik gaf muziekles in het Chicago Public Schoolsystem (CPS), maar dat lukte bijna niet meer. Als ik mijn viool optilde en naar mijn kin wilde brengen, deed het erg pijn. Ik kon hem bijna niet eens meer vasthouden.”

Gebed voor genezing
Uiteindelijk belt Prentice haar huisarts om een afspraak te maken. Maar voordat ze naar de dokter gaat, zet ze de tv aan en kijkt ze naar The 700 Club.

“Op dat moment zei de presentator: ‘Je hebt problemen met je kaak. Je kan hem niet goed sluiten.’Ik wist van binnen dat hij het over mij had. Ik zei gewoon hardop: ‘Dat ben ik!’ ” De presentator sprak in een gebed uit dat alle pijn zou verdwijnen en de kaak als nieuw zou worden gemaakt, in Jezus’ Naam.

“Mijn geloof was sterk op dat moment, omdat ik eerder al had uitgereikt om gebed te vragen. Ik geloofde dat God me aan zou raken. Dus toen ik hem hoorde bidden, was ik klaar om genezing te ontvangen en ik wist dat het voor mij was.”

Wonder
Na het gebed op tv werd de pijn minder en twee of drie dagen later verdween de zwelling. “Toen was ik weer in staat om mijn kaak goed te bewegen. Dat was een wonder, want ik was al op een punt gekomen dat ik vloeistoffen door een rietje moest innemen, omdat ik niet eens meer een lepel in mijn mond kon krijgen”, zegt Prentice.

Sinds het gebed heeft ze geen enkele pijn meer gehad aan haar kaak. “Ik werd altijd zo bemoedigd wanneer ik getuigenissen keek op tv, maar ik had nooit verwacht dat ik zelf nog eens op die manier zou getuigen van een wonder”, zegt ze verbaasd en dankbaar.

Met sterke overtuiging besluit ze: “Genezing is voor vandaag. Het is het recht van elk kind van God. Jezus betaalde 2000 jaar geleden voor onze redding aan het kruis. En voordat Hij naar het kruis ging, droeg Hij de striemen op Zijn rug en die striemen waren voor onze genezing. Dus als je een kind van God bent, zou je Hem absoluut mogen vertrouwen voor genezing, want Hij kan het voor je doen!”

Bekijk hier het getuigenis van Prentice:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen