‘Viraal’ biddend ziek meisje genezen en viert nu tiende verjaardag

De video van Kinnady Jolee Devine waarin ze dapper, biddend vocht voor haar leven in een ziekenhuisbed, ging in 2016 viraal op internet. Het 6-jarige meisje liep bacteriële meningitis op, een dodelijke infectie die de hersenen en het ruggenmerg aantastte.

Kinnady’s ouders Rachel en Levi Devine werden geconfronteerd met een nachtmerrie toen ze zagen hoe hun dochter worstelde om te blijven leven. Ze lieten het bruisende kleine meisje echter de liefde en kracht zien die ze tijdens haar gevecht nodig had. Ze vroegen ook hun familie en vrienden op Facebook voor Kinnady te bidden.

Ziek biddend meisje
In haar ziekenhuisbed kon haar liefhebbende moeder Rachel het niet laten om Kinnady te filmen na een pijnlijke en beangstigende medische procedure. In de video was te zien hoe ze aan het bidden was.

Ze vroeg zelfs haar ouders die naast haar stonden om met haar te bidden. Kinnady kon ook niet stoppen met het tonen van haar liefde en waardering voor haar ouders.

“Het is goed om te bidden”, roept ze uit. “Ik hou van God en ik hou van Jezus … en ik leef met Hem!”

Virale video
Nadat die video viraal ging met meer dan 600 miljoen views, bleek dat God haar begon te genezen. Kinnady herstelde van de dodelijke ziekte en werd naar huis gestuurd. In augustus 2020 vierde ze haar tiende verjaardag!

Op 12 januari postte Rachel op Kinnady’s Facebook-account om te herdenken wat God vier jaar geleden met haar mooie dochter deed!

“4 jaar geleden werd Kinnady Devine gezegend door de goede Heer hierboven om op deze aarde te blijven. Ik dank Hem elke dag voor haar”, schreef ze. 

Dit artikel is vertaald van de Website van Godtv, bekijk hier het oorspronkelijke artikel.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen