Visser in het park neemt Jezus aan

Evangelist Arie de Paauw maakt vaak mooie ontmoetingen mee als hij naar buiten gaat om te wandelen. Ook afgelopen weekend gebeurde het weer. Arie vertelt hoe een visser uiteindelijk een bijzondere ontmoeting had met Jezus.

“Ik was na mijn werk weer aan het wandelen. Ik liep een rustig gedeelte in. Na een aantal kilometer zag ik een eind verderop iemand op een soort bruggetje staan. Hij liep heen en weer, van de ene naar de andere kant. Dichterbij gekomen zag ik dat hij aan het vissen was. Hij had aan iedere kant van de brug een hengel.”

“De ene was ‘hear no, see no, speak no’, de andere, op zijn andere arm, was moeder Maria.”

“Ik begon een praatje met hem en vroeg of ze wilden bijten en of hij wist dat er hier veel vis zat. Hij woonde hier nog maar net, vertelde hij. Ik vroeg hem ook naar de tatoeages op zijn beide armen. De ene was ‘hear no, see no, speak no’, de andere, op zijn andere arm, was moeder Maria.”

Bruggetje
“Dat was het bruggetje dat ik nodig had. Ik vroeg hem of hij iets met geloof had. ‘Vroeger wel’, zei hij, ‘maar nu niet meer zo.’ Er was teveel gebeurd. Ik had een luisterend oor en hij vertelde dat er bij hem een hersentumor was geconstateerd en dat zijn ex niet geloofde dat je daar volledig van kon genezen. Ze was maar bij hem weg gegaan, met zijn twee kinderen.”

“Zo mocht ik hem naar de Here Jezus leiden, die hij oprecht, hardop en met zijn hart aannam.”

“Toch was hij erbovenop gekomen en volledig genezen verklaard. Maar zij bleef weg. Gelukkig zag hij nu regelmatig zijn kinderen. Ik zei dat ik dacht dat de ‘Grote Baas Boven’ nog niet klaar met hem was en nog een geweldig plan voor zijn leven had. Zo mocht ik hem naar de Here Jezus leiden, die hij oprecht, hardop en met zijn hart aannam.”

“Hij vertelde zijn ex vergeven te hebben. Ik kreeg zijn adres en heb hem een nazorgboekje gestuurd. Zo was er weer feest in de hemel, omdat een zondaar zich bekeerd heeft, omgedraaid naar God, Hij zorgt voor hem en niemand kan hem uit Zijn hand roven!”, besluit Arie.

Steun de missie van Revive!
Help onze impact te vergroten!

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen