Volke Slagter heeft een woord voor Nederland

Afgelopen zondag was er het ”geluid van hoop voor Nederland”. Het was een bijeenkomst waarbij duizenden mensen online meekeken. Er kwamen diverse sprekers aan het woord, allen met een doel. Dat was om een geluid van hoop over Nederland uit te spreken. Eén van de mensen die aan het woord kwam, was Volke Slagter. Zij had een bemoedigend woord van God voor Nederland.

”Vandaag is de dag van de geboorte van de nieuwe profeet. Een nieuwe generatie profeten zullen opstaan. Ze zullen gevuld en geleid worden door mijn Heilige Geest. Vol passie, vol vuur zullen zij hun boodschap verkondigen. Ze zullen het verkondigen aan alle leiders hier in deze samenleving en aan eenieder die het wil horen. Hun woorden zullen gevuld zijn met waarheid en genade. En dat alles zal gepaard gaan met wonderen en tekenen.”

”Hun geluid zal gehoord worden in de hemelse gewesten. Het zal het geluid zijn van bazuingeschal, van trompetgeschal en atmosferen zullen veranderen. En atmosferen zullen gebroken worden. Samen met de apostelen zullen zij het fundament onder de gemeente van Christus, mijn gemeente, gaan herbouwen, waardoor mijn gemeente onwankelbaar wordt.”

Bekijk de volledige bijeenkomst hieronder:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen