Voorgangers Marc Joshua en Gita bidden en profeteren over voetballer Gregory van der Wiel

Marc Joshua en zijn vrouw Gita zijn voorgangers van Heart to Heart Church. De laatste tijd komen ze regelmatig in aanraking met BN’ers en daar komen bijzondere getuigenissen uit. Zo konden ze laatst getuigen over Jezus naar voetballer Gregory van der Wiel en zijn vriendin, topmodel Stephany Rose.

️Marc Joshua: “Mijn vrouw Gita en ik hadden het eerder deze dag over een video die zij gezien had over Gregory en zijn vriendin Stephany bij Linda magazine. Diezelfde dag komen we ze tegen bij een Pannenkoekenhuis in het Amsterdamse Bos! God is mind blowing! Het leven in de Heilige Geest is zo avontuurlijk, verrassend en profetisch!” 

“Het leven in de heilige geest is zo avontuurlijk, verrassend en profetisch!”

Hij vervolgt: “Ik ben meteen op Gregory afgestapt bij de parkeerplaats om te getuigen over Jezus en heb het evangelie uitgelegd. Gita en ik hebben beiden ook onze persoonlijke getuigenis gedeeld. Ik ontving een woord van kennis over ziekte in de familie van Gregory en heb hem kunnen vertellen dat Jezus mij genezen heeft van psychoses en angstaanvallen. Ze waren beiden open voor Jezus. We hebben voor hen beiden gebeden en over hen geprofeteerd! We geloven dat ze veel ontmoetingen met Jezus zullen gaan hebben aankomende tijd en Hem zullen gaan volgen!”

“Gregory heeft mijn nummer, omdat ze bij de diensten willen komen.”

Bijzondere ontmoetingen

Marc Joshua en Gita merken dat de Heilige Geest veel BN’ers op hun pad brengt, zo hebben ze naast Gregory van der Wiel en Stephany Rose ook mogen bidden voor muziekartiesten Famke Louise en Boef. Gita sprak Famke Louise aan op een ochtend in de supermarkt, die duidelijk geraakt was door haar woorden en zelfs open stond voor een omhelzing.

“Ik geloof dat we veel celebrities over jezus mogen vertellen omdat god ze wil aanraken. De vijand gebruikt hun invloed voor zijn doeleinden maar god zal het omkeren”

Marc Joshua: “Het bijzondere is dat ik laatst naar Gita uitsprak dat ik geloof dat we veel celebrities over Jezus mogen gaan vertellen omdat God ze wil aanraken! De aanklager is niet blij hiermee. De vijand gebruikt de invloed van celebrities voor zijn doeleinden, maar God zal het omkeren en gaat hen gebruiken voor Zijn doeleinden! Amen!”

Marc Joshua en Gita zijn voorgangers van Heart to Heart Church. Ze hebben huiskerken in Amsterdam, Utrecht en Almere. Regelmatig organiseert Heart to Heart genezingsdiensten en andere evenementen. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen