Voormalig Full House actrice Candace Cameron Bure brengt limited edition Bijbel uit, aanvraag loopt storm

Candace Cameron Bure is een christelijke actrice, producente, spreekster en ‘New York Times bestselling’ schrijfster. Zij is vooral bekend geworden door de 80’s/90’s serie Full House.

In samenwerking met DaySpring, onderdeel van Hallmark Cards, heeft Candace de One Step Closer Bible uitgebracht. De Bijbel bevat alle 66 boeken uit het Oude Testament en Nieuwe Testament. In de speciale inleiding vertelt Candace hoe belangrijk Gods Woord is in haar dagelijkse leven. Ook is er een Q&A gedeelte met Candace, waarin zij antwoord geeft op de christelijke vragen die zij regelmatig gesteld krijgt. Verder bevat de One Step Closer Bijbel meerdere tools om effectief met Gods Woord bezig te zijn.

“Het Woord van God zal niet vruchteloos terugkeren! Dit zegt Hij in Jesaja 55:11!”

De 44-jarige tv-persoonlijkheid krijgt positieve reacties van haar fans en omgeving. Vanaf donderdagochtend is One Step Closer op Amazon.com een bestseller in de categorie çhristelijke boeken. Op Instagram post Candace dat zij erg verheugd is dat zoveel mensen Gods Woord willen lezen, hierin dieper willen graven en Zijn waarheid willen leren kennen. “Het Woord van God zal niet vruchteloos terugkeren! Dit zegt Hij in Jesaja 55:11!”, schrijft Candace enthousiast.

Instagram post van Candace op 18 februari 2021

NLT
In een video vertelt Candace: “Wij hebben gekozen voor de New Living Translation, omdat het modern Engels is, maar deze tegelijkertijd dicht bij het Grieks en Hebreeuws blijft.” De limited edition Bijbel is inmiddels uitverkocht op de Amerikaanse website van Amazon. Of deze variant in Nederland wordt uitgebracht, is nog niet bekend.

Bronvermelding: Candace Cameron Bure’s New Bible ‘One Step Closer’ Becomes Best Seller On Amazon | God TV

One Step Closer Bible NLT: Candace Cameron Bure: 9781648701467: Amazon.com: Books

Vergelijkbare artikelen

Reacties

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste verhalen