Voormalig Pussycat Dolls zangeres Kaya Jones getuigt over levensveranderende doop: “Ik dien nu eindelijk de Heer”

Kaya Jones is een voormalig lid van de meidengroep Pussycat Dolls. Sinds haar doop afgelopen mei, die ze omschrijft als levensveranderend, gaat ze echter volledig voor de Heer.

Kaya timmerde behoorlijk aan de weg in de muziek-industrie: “Ik heb gezongen met Jagger, Britney, Fergie, Katy Perry en vele anderen”, zegt ze in een Facebook-bericht . “Niets en niemand is te vergelijken met het zingen met Jezus.”

“Ik dien nu eindelijk de heer. het was een droom die uitkwam om gedoopt te worden door deze vrouw die me via de tv tot christus bracht.”

‘Ik dien nu eindelijk de Heer”, vervolgt Kaya in het bericht. “Het was een droom die uitkwam om gedoopt te worden door deze vrouw die me via de tv tot Christus bracht.” Ze verwees naar tele-evangelist Paula White, die predikant is van de City of Destiny Church in Apopka, Florid, en diende als spiritueel adviseur van voormalig Amerikaans president Donald Trump.

Overgave

Een tijd geleden besloot Kaya om diensten van de City of Destiny Church bij te wonen, waarna er dingen begonnen de veranderen in haar leven. Kaya: “Ik begon echt in het Woord te komen en daaruit te leven.” Kort daarna vroeg ze of ze gedoopt mocht worden omdat ze ‘de reiniging door water met de Heilige Geest’ wilde ontvangen.

“Mijn moeder is naar de kerk teruggekeerd en mijn vriend is ondergedompeld geraakt in het woord vanwege de verandering die ze in mij hebben gezien. Dat kan ik alleen toeschrijven aan de heilige geest.”

Ze werd op 23 mei gedoopt en vertelde dat de ervaring haar van een al behoorlijk sterke en stabiele wandel met de Heer bracht tot volledige overgave: “I’m all in.” Haar persoonlijke spirituele reis heeft ook haar familie beïnvloed. “Mijn moeder is naar de kerk teruggekeerd en mijn vriend is ‘meer ondergedompeld’ geraakt in het Woord vanwege de verandering die ze in mij hebben gezien. Kaya: ‘Dat kan ik alleen toeschrijven aan de Heilige Geest.’

Grote verschuiving

Dit is een grote verschuiving voor Jones, die God niet diende toen ze zich in het begin bij de Pussycat Dolls aansloot, en toegaf dat ze op dat moment wist dat ze Gods plan voor haar leven niet volgde omdat ze totaal verschanst zat in een industrie die “altijd alleen maar gaat over het verheerlijken van jezelf”.

Lees het oorspronkelijke artikel hier

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen