Voormalige Miss Universe laat zich dopen: “Ik heb mijn antwoorden gevonden in Jezus”

De voormalige Miss Universe 2008 Dayana Mendoza vertelde op social media dat ze gedoopt is en heel dankbaar is voor hoe God haar leven radicaal heeft veranderd. “Ik heb veel gezocht, maar ik heb mijn antwoorden gevonden in Jezus.”

Ze vertelt: “Ik heb altijd een band met God gehad, en ik voelde me tot Jezus aangetrokken, om van Hem te leren. Desondanks zocht ik bij gebrek aan een helder begrip op de verkeerde plaatsen, waar de eeuwige waarheid niet blijft bestaan ​​en Gods zegen er niet is.”

Verlangen
Ze vervolgde: ‘Ik twijfelde nooit aan mijn gevoelens jegens onze Heer en ik verloor nooit het verlangen om dichter bij Hem te zijn, dus bleef ik kijken.’

De 34-jarige sprak haar dankbaarheid uit aan de christelijke kerk, omdat ze daar meer over haar Heiland leerde, zoals ze dat zegt. “De christelijke kerk heeft me zoveel, zoveel leringen, zoveel antwoorden gegeven! Eindelijk heeft Hij mij te pakken en heb ik de antwoorden in Jezus gekregen.”

Gedoopt
Ze verwees naar de waarheid van geroepen en uitverkoren te zijn als “één van de grootste wonderen” die God in haar leven heeft gedaan – evenals de mogelijkheid om net als Jezus in water gedoopt te worden.

De voormalig schoonheidskoningin leidt nu een discipelgroep. Ze voegde eraan toe: “Dank U mijn God voor deze ENORME kans op transformatie en verlossing. Dank U Jezus voor uw grote offer, dat u zoveel van ons houdt! Wat voel ik me gelukkig, hoe groot is God! Dank u, God in de hemel, Koning der koningen! En de glorie is voor U.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen