Vrouw geneest op wonderbaarlijke wijze van Corona

Het ziekenhuis noemde Lisa hun “wonderpatiënt” en plaatste een video van haar op facebook, zo meldt GODTV. In de video loopt Lisa alleen het ziekenhuis uit terwijl het personeel haar aanmoedigt. Dit terwijl ze binnen enkele dagen van de beademing zou worden afgehaald.

Lisa Martin en haar man Jeff liepen het coronavirus op tijdens de piek van de COVID-19-uitbraak afgelopen september. De moeder van vier kinderen kreeg koorts en haar ademhaling werd pijnlijk en moeilijk. Jeff reageerde goed op de medicijnen, maar de toestand van Lisa werd alleen maar erger. Op advies van haar familie zocht ze onmiddellijk spoedeisende hulp. Ze had toen nog geen idee dat ze een wonder nodig zou hebben om te overleven.

Na bijna een maand vechten tegen het virus, werd Lisa twee maanden geïntubeerd en raakte zelfs veertig dagen in coma. Daarbovenop kreeg ze nog een beroerte. Artsen verloren de hoop op haar overlevingskansen en dachten dat ze niet meer naar huis zou gaan. Het ziekenhuis belde haar familie dat ze afscheid moesten nemen. Ze gaven het echter nog elf dagen voordat ze haar van de beademing zouden afhalen.

“Maar god had andere plannen”

Maar God had andere plannen. Nadat zij vurig voor Lisa’s herstel gebeden hadden, was de familie getuige van een wonder. Ze zagen voor hun ogen dat hun gebeden werden verhoord toen Lisa op de elfde dag wakker werd en haar man Jeff met haar ogen begon te volgen en haar hand bewoog. Na nog een aantal weken van herstel kreeg ze tegen alle verwachtingen in toestemming om naar huis te gaan, onder bemoedigend applaus van de artsen.


Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen