Vrouw geneest op wonderbaarlijke wijze van kanker tijdens zwangerschap

Ashley Hallford werd gediagnosticeerd met kanker in stadium IV toen ze 32 weken zwanger was, zo meldt Godtv. Toen zij en haar man Dave erachter kwamen, stond hun wereld op zijn kop. Haar man kon toen nog niet weten dat hij God zou ervaren als nooit tevoren tijdens het bidden voor haar genezing.

Na de diagnose planden artsen haar onmiddellijk in voor een operatie om de tumor te verwijderen. Hun zoon moest echter eerst worden geboren voordat ze de operatie konden uitvoeren.

Gezond geboren

De ongeboren baby was 32 weken en zijn longen waren onderontwikkeld – nog lang niet klaar. Maar ze hadden geen andere keuze dan hem te halen om haar te behandelen. Het echtpaar deed een stap in geloof en vertrouwde op God voor wat er kon gebeuren. En wonderbaarlijk genoeg werd de baby inderdaad gezond geboren en Ashley overleefde.

Vier dagen later werd Ashley’s tumor succesvol verwijderd, maar vijf weken later ontdekte de dokter dat haar kanker was uitgezaaid – groeide en zich vermenigvuldigde.

Gebed

Haar situatie verslechterde snel en Dave worstelde op dat moment met zijn geloof. Daarom huilde, bad en smeekte hij God om Ashley’s kanker weg te nemen.

“Ik herinner me dat ik op een dag bad: Heer, wat Uw wil ook is, dat is wat ik wil. Als Ashley het niet gaat redden, bid ik dat ze niet veel pijn zal hebben ” Toen voelde hij plotseling dat God hem omhelsde.

“Ik heb dit nog nooit eerder gevoeld, het is alsof ik letterlijk zijn armen om me heen voelde en ik hem kon horen zeggen: het komt wel goed met haar.”

“Ik heb dat nooit eerder gevoeld. Tijdens dat gebed denk ik dat dit waarschijnlijk het dichtst bij de Heer is dat ik ooit ben geweest. Het is alsof ik letterlijk zijn armen om me heen voelde. En het was alsof ik Hem kon horen zeggen: ‘het komt wel goed. Het komt wel goed met haar”, herinnerde hij zich terwijl hij in tranen was.

Ondertussen begon de kerkfamilie van Hallford te bidden en te vasten voor Ashley’s genezing. En vier maanden later was Ashley’s dokter geschokt toen ze zag dat haar kanker in remissie was. Sindsdien is ze kankervrij gebleven. 

Lees het oorspronkelijke artikel op Godtv hier: https://godtv.com/woman-healed-cancer-while-pregnant/

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen