Vrouw uit Leerdam geneest van zwaarste vorm epilepsie na gebed in winkel

Daphny uit Leerdam getuigt in de onderstaande video dat haar dochter is genezen van de zwaarste vorm van epilepsie. Dit gebeurde in september toen voorganger Marc Joshua de l’Isle haar winkel binnenliep en een bijzonder woord van kennis kreeg.

Ze vertelt: “Mijn dochter heeft al anderhalf jaar de zwaarste vorm van epilepsie. Dat was zo zwaar, dat ze dertig aanvallen per dag kreeg. Toen is ze opgenomen in het epileptisch centrum, maar het mocht niet baten. Ze kreeg alsnog vijf tot tien aanvallen per week.”

Tot september 2020, vertelt Daphny. “Mijn dochter belde me overstuur op en zei: ‘Er zijn mensen in de winkel geweest die voor me hebben gebeden. Ze hebben namen genoemd waar ik nooit over praat. Maar zij wisten het. En God liet hen zien dat Hij mij wilde genezen van een ziekte. Dat was natuurlijk mijn epilepsie, en hoe konden ze dat weten?'”

Onder de indruk
Ze was diep onder de indruk. “Dit is het allermooiste: na het gebed dat plaatsvond in de winkel, heeft ze nooit meer een aanval gehad.”

Tot slot vertelt Daphny: “Wat de dokters ook zeggen over jou, er is altijd een dokter boven alle dokters. Jezus heeft onze dochter genezen van de zwaarste vorm van epilepsie – daar zijn we zo dankbaar voor en dat willen we graag delen!”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen