Vrouw werd door God genezen van ziekte na vaccinatie: “Ze heeft nieuw leven ontvangen”

“Een paar dagen geleden hadden we een heel interessante ervaring”, schrijft de Deense evangelist Torben Søndergaard onder een YouTube video. Met zijn bediening The Last Reformation is hij de laatste jaren actief in de VS. In de video is te zien hoe een vrouw die erg ziek was geworden na het nemen van het coronavaccin, door God genezen wordt en zich daarna laat dopen. Onder de video beschrijft Torben het getuigenis van de vrouw en hoeveel we als lichaam van Christus kunnen betekenen in deze tijd.

“Ik was net met een vriend in gesprek over wat we in de toekomst meer zullen gaan meemaken en hoeveel mensen ziek worden na het nemen van het vaccin. Ik kom ze overal tegen”, schrijft de evangelist. “Mensen die ik ken vertellen allemaal verhalen van mensen die ze kennen, die erg ziek zijn geworden van het vaccin.”

Vertrouwen kwijt
“Ja, mensen worden ook ziek door COVID. Ik zeg niet dat het geen echte ziekte is, maar nu beginnen we mensen te ontmoeten die ziek zijn geworden door het vaccin. Wat moeten deze mensen als ze erg ziek worden? Velen van hen hebben alle vertrouwen in de medische en farmaceutische industrie verloren. Velen zijn het vertrouwen in de ziekenhuizen kwijt.

Dus waar gaan ze nu heen om hulp te zoeken? Het antwoord is – GOD! Het antwoord is – ze gaan naar de echte KERK om hulp te zoeken!” We hadden het  daarover, dat dat iets is wat we in de toekomst zullen zien exploderen.”

Coronavaccin
“Een paar uur nadat we erover hadden gesproken, kwam er al iemand op ons pad. We waren op het strand het evangelie aan het prediken hier in San Diego. Een vrouw kwam naar me toe en vertelde me hoe ze erg ziek was geworden nadat ze de tweede inenting van het coronavaccin had gekregen.

Ze werd heel ziek; haar lichaam begon te reageren en ze moest constant het ziekenhuis in en uit. Continu moest ze naar het toilet en ze had veel pijn in haar lichaam. De dokters konden haar niet helpen. Ze kreeg te horen dat ze gewoon moest gaan slapen. Maar zelfs als ze acht uren had geslapen, was ze na een uur wakker te zijn, alweer moe.”  

Strijd
“Op een keer schreef ze op Facebook hoe ziek ze was geworden. Toen werd ze aangevallen door veel mensen om haar heen die zeiden dat ze loog. Ze zeiden dat het niet waar was, dat het vaccin niemand ziek maakt. Ze ervoer de strijd die vandaag de dag gaande is.

Probeer je voor te stellen – je mag niet eens praten over wat er met je lichaam gebeurt, of je wordt al door een menigte mensen aangevallen! Ze voelde zich zo alleen in dit alles. Door haar ziekte kreeg ze een rare pijn in haar lichaam en werd ze depressief. Ze belandde in een diepe depressie. Daarop besloot ze om zelfmoord te plegen.

Er was één persoon die naar haar uitreikte en contact met haar opnam. Hij vertelde hoe hij, nadat hij de tweede injectie had gekregen, precies hetzelfde meemaakte en dezelfde symptomen kreeg als zij. Het hielp haar in ieder geval te weten dat ze niet gek was. Maar ze was nog steeds ziek – ze was nog steeds depressief – en ze wilde nog steeds zelfmoord plegen.”

“wees voorbereid op een stroom van mensen die tot God zullen komen!”

Nieuw leven en vreugde
“Maar nu op het strand ontmoette ik haar, bad voor haar, en ze werd vrijgezet! De ziekte verliet haar lichaam en ze is gedoopt in water! Ze ontving de Heilige Geest en ontving een nieuw leven! Het was echt mooi om de vreugde terug te zien komen op haar gezicht. Haar glimlach kwam terug en het was zo mooi om te zien hoe de angst en pijn haar verlieten!”

Kracht van God zichtbaar
“Dit gebeurde slechts een paar uur nadat we hadden gesproken over wat wij, als het Lichaam van Christus, in de toekomst gaan zien! Ik geloof dat we tienduizenden mensen naar de echte KERK zullen zien stromen. Dat ze massaal bij GOD zullen komen om hulp te vinden! Waarom? Omdat ze alle vertrouwen in de medische en farmaceutische industrie en in de ziekenhuizen hebben verloren.

Wees dus voorbereid op een stroom van mensen die tot God zullen komen! Wees erop voorbereid dat de kracht van God zichtbaar zal worden over tienduizenden mensen die wanhopig op zoek zijn naar hulp en daarom JEZUS zullen vinden!”

“Deel dit verhaal”, besluit Torben. “Wat je ook hebt meegemaakt, weet dat er een God is Die geneest, Die redt en Die bevrijdt!”

Bekijk hier de video met het getuigenis van de vrouw:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen