Waarin geloof jij God voor dit jaar?

Sommige mensen geloven niet, maar hopen alleen. Daarmee ga je het doel wat God voor jouw leven heeft niet mee vervullen. We moeten geloof hebben. Geloof in God.

Wij willen jullie vandaag aanmoedigen om Mattheüs 21:21-22 eens goed te lezen. ‘’En al wat gij in het gebed gelovig vragen zult, zult gij ontvangen.’’ God heeft een groot plan voor jouw leven en Hij wil dat ieder van ons daarin gaat wandelen door geloof.

Realiteit in ons hart
Het is niet genoeg om alleen de Bijbel te lezen. Het Woord moet een realiteit worden in ons hart. Zelfs al ben je al een tijdje ergens voor aan het bidden, God is jou niet vergeten! Tot die tijd wil ik je aanmoedigen om de Heer in de gang te prijzen, totdat Hij de deuren voor jouw opent op Zijn timing. Vaak willen we dingen nu en meteen.

Maar zo werkt het niet. We moeten geduld en geloof hebben. En een intieme relatie opbouwen met de Heer. Ik wil jullie aanmoedigen om gebedspunten op te schrijven waar jij God voor gelooft dit jaar. En wij geloven dat God geweldige en bovennatuurlijke dingen gaat doen dit jaar. Amen!

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen