Wanneer vrouwen hun plaats innemen in het Koninkrijk van God

In een aflevering van God At Work gepresenteerd door Rich Marshall op GOD TV, vertelt Kathy Tolleson, eigenaresse van het ROAR Motorcycle dealerschap, over het bekrachtigen van vrouwen. Van jongs af aan is zij altijd aangemoedigd en bekrachtigd door haar vader. Hij moedigde haar altijd aan dat ze alles kan.

“Ik vind het heerlijk om vrouwen sterker te maken”, benadrukt Kathy. “Ik had een ​​vader die me sterk maakte. Ik ben maar anderhalve meter lang, maar ik denk niet klein, ik heb nooit klein gedacht. Mijn vader vertelde me altijd dat je alles kunt doen als je de juiste gereedschappen, apparatuur en kennis hebt.”

Krachtige vrouwen
Kathy had echter een hekel aan vrouwen; ze wilde er geen aandacht aan schenken. Maar toen de liefde van God haar raakte, veranderde haar hele leven. Net zoals haar vader haar pushte om een ​​vrouw van kracht te zijn, is het nu haar hartenwens om andere vrouwen sterker te maken.

 “God heeft mijn hart zo genezen, ik heb nu zo’n liefde en passie om vrouwen hun plaats in het Koninkrijk van God te zien innemen. God is de Werkgever van de meeste gelijke kansen, die er is. Hij is een Bevrijder van vrouwen, Hij is een Bekrachtiging van vrouwen,” legt ze uit.

Koninkrijk van God
Wanneer krachtige vrouwen plaatsnemen in het Koninkrijk van God, kunnen er grote dingen gebeuren. God wil vrouwen gebruiken om Zijn Koninkrijk hier op aarde te bevorderen. Het wordt tijd dat we opstaan ​​en onze waarden en identiteit kennen.

 “Vrouwen moeten hun waarde begrijpen. Zelfs in de kerkelijke wereld heeft religie vrouwen nog steeds op vele manieren onderworpen. God wil dat vrouwen hun waarde kennen en Hij wil dat vrouwen bekrachtigd worden voor het Koninkrijk van God.”

Lees hier het originele artikel.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen