‘We zijn pas net begonnen’: God stort zijn aanwezigheid uit tijdens ‘Let Us Worship’ in Florida

Zielen worden gered en Gods naam wordt verhoogd in Florida terwijl aanbiddingsleider Sean Feucht doorgaat met zijn openlucht “Let Us Worship” -bijeenkomsten in de VS.

Feucht kwam zaterdag aan in Jacksonville, waar honderden mensen samenkwamen in Hemming Park om te bidden, te zingen en de naam van Jezus op te heffen.

“Jacksonville was een avond die ik nooit zal vergeten !!!! Bedankt Jezus voor het bewegen met kracht!” Feucht verklaarde op Twitter.

Voordat het evenement begon, nodigde Feucht de politieagenten die het evenement bijwoonden op het podium uit, zodat hij voor hen kon bidden.

Het event was een levend, Geestvervulde bijeenkomst voor Jezus toen mannen, vrouwen en kinderen zich samen verheugden in God.

Feucht begon vorig jaar met #LetUsWorship toen staten de kerken hard aan het aanpakken waren en de kerkdiensten op zondag verbood. Dus nam hij zijn aanbiddingsevenementen mee naar buiten, van staat tot staat, als een vorm van protest en als een manier om opwekking in Amerika te verspreiden.

En hij werd geconfronteerd met venijnige aanvallen en bedreigingen met geweld van demonstranten. Gevoed door negatieve berichten in de nieuwsmedia tegen Feucht, beschuldigen tegenstanders van zijn bijeenkomsten hem ervan COVID te verspreiden met zijn openluchtaanbidding. Nu is hij gedwongen om wat extra beveiliging in te huren om hem en zijn team te beschermen tegen de doodsbedreigingen.

West Palm Beach
Feucht en zijn band brachten hun aanbiddingsevenement op zondag naar West Palm Beach. Velen die het evenement bijwoonden, waren tot tranen toe bewogen toen ze hun hart uitstortten en hun leven aan de Heer toevertrouwden.

Een man bekende dat hij zijn hele leven was weggelopen, maar eindelijk klaar was om verlossing te zoeken en Jezus Christus tot zijn Heer en Redder uit te roepen.

Tijdens een recent interview met CBN News zei Feucht dat hij van plan is door te gaan met het verspreiden van Gods Woord in het hele land tijdens zijn Let Us Worship-evenementen.

“Ik geloof dat dit een ongelooflijk uur gaat worden voor de kerk – 2021 zal een prachtig uur worden voor de kerk in Amerika. Met de intensiteit van dit seizoen zoals we over de hele wereld hebben gezien, is er zoveel honger en openheid naar God. We zien duizenden samenkomen in deze steden in heel Amerika. Er is een honger die ik nog nooit eerder heb gezien en ik geloof dat het verder gaat groeien. Niets kan de verspreiding van een niet te stoppen Koninkrijk stoppen.”

“We zijn nog maar net begonnen … het is nog maar net begonnen. Ik voel een ongelooflijke genade en nu meer dan ooit moeten we samenkomen in de geest van eenheid, om het aangezicht van de Heer te zoeken en Zijn Koninkrijk in dit uur na te jagen.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen