Werk van God in de gevangenis: satanist geeft leven aan Jezus

De Amerikaanse gevangenis bediening God Behind Bars deelt regelmatig krachtige getuigenissen op Instagram. Het verhaal over een voormalig satanist die haar leven aan Jezus gaf kreeg al bijna 5.000 likes.

Sinds 2009 werkt God Behind Bars samen met kerken in heel Amerika om de levens van gevangenen en hun families te transformeren. Maar liefst 75% van gedetineerden die vrij komen belanden binnen drie jaar opnieuw in de gevangenis. God Behind Bars wil hier verandering in brengen door God in de gevangenis uit te nodigen en Zijn liefde op tastbare manieren te tonen. Hierdoor zijn al vele gevangenen gered, waaronder een voormalig satanist.

“Ik huilde en huilde en huilde en uiteindelijk, misschien wel een uur later, vroeg ik god me te helpen om de pijn en het ongemak weg te nemen. Onmiddellijk voelde ik een vrede die ik nog nooit eerder heb gevoeld.”

In haar getuigenis valt te lezen: “Ik was een satanist en had gezworen om nooit mijn slechte manieren te veranderen. Ik luisterde naar mijn eerste aanbiddingslied ‘Right here, right now’ op mijn tablet in de gevangeniscel en viel op mijn knieën.

Ik huilde en huilde en huilde en uiteindelijk, misschien wel een uur later, vroeg ik God me te helpen om de pijn en het ongemak weg te nemen. Onmiddellijk voelde ik een vrede die ik nog nooit eerder heb gevoeld. Ik begon naar God Behind Bars te gaan en mijn Bijbel te lezen. Ik werd gered in december 2017 en gedoopt in mei 2018. God heeft het onmogelijke gedaan! Bekijk de Instagram post hier: https://www.instagram.com/p/CLXb-_0Dlf6/

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen