Wil jij van je angst af? GoodbyeFear conferentie!

Er is een ongelofelijk veel angst in deze wereld. En dan hebben we het over niet-reëele angsten. Want natuurlijk heeft God ons een gevoel voor gevaar gegeven, waardoor we onszelf kunnen beschermen. Maar er zijn meer dan 1000 diagnoses voor allerlei uiteenlopende angsten die je leven kunnen belemmeren.

Tekst: Albert van der Heide

Angst wordt zelfs gebruikt, beter gezegd misbruikt, door leiderschap. Het is dan een ‘handig’ middel om mensen een bepaalde manier van denken en gedrag op te leggen, maar het is niet de manier die God voor ogen heeft.

Angst kan je al heel jong worden aangeleerd door leugens die je meekrijgt. Angst ontwikkelt zich waar veiligheid ontbreekt. Maar angst komt niet vanuit Gods hart. Daarom willen we op zoek gaan naar het hart van God. En wij weten dat waar Gods hart zich openbaart, dat elke angst moet wijken. Daar stromen bevrijding, heling en genezing.

Angst voor mensen is een valstrik, wie op de HEER vertrouwt, wordt beschermd, zegt Spreuken 29:25.
Goodbye Fear. Dag angst. Wij weten uit onze eigen levens dat angsten je kunnen verlammen om tot bloei te komen. Maar we kunnen, ook vanuit onze eigen levens getuigen, hoe God ons heeft verlost en bevrijd en door ons heen weer vele anderen. Zo zijn we ook gekomen op het initiatief om deze dag te doen. Je kunt dit teruglezen op de website.

Goodbye fear
Daarom nodigen we je van harte uit op ons GoodbyeFear event op zaterdag 20 november 2021 van 10.00 tot 16.00. Willem en Janneke van Slooten en Albert en Michelle van der Heide zullen je deze dag leiden naar de vrijheid zoals God die ook voor jou heeft bedoeld. Beide echtparen hebben vele jaren ervaring in de bevrijdingsbediening, les geven op Bijbelscholen en geven beide leiding aan een lokale gemeente.

Er zal ook veel tijd worden genomen voor aanbidding, omdat we weten dat er bevrijdende kracht van God is voor zijn Troon. Deze zal worden geleid door Glenn van der Mull en Renee Klijnsma.
Meer informatie kan je vinden op GoodbyeFear.nl

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen