WILD FAITH: Christelijk programma met rauw randje op de FM-radio

A.s. zondagavond 13 september van 22.00 tot 24:00 uur presenteren Rob van Rossum en Klaas van Denderen voor de tweede keer samen een programma voor WILD FM. Onder de naam WILD FAITH heeft het programma een christelijk karakter.

Rob van Rossum is o.a. radiomaker voor WILD FM en de vaste stadionspeaker van Ajax en het Nederlands elftal. Daarnaast doet Rob veel achter de schermen in de televisiewereld. Klaas is veelgevraagd spreker en reist door Nederland en wereldwijd naar kerkelijke samenkomsten om daar o.a. mensen te bemoedigen en aan te sporen met het profetische woord.

Faith
Het programma WILD FAITH op een werelds radiostation is mogelijk gemaakt door dat Bas Emons (eigenaar en directeur van WILD FM) zich ondanks de weerstand die een initiatief als deze kan oproepen, vasthield aan zijn visie en aan de profetische woorden over zijn leven uitgesproken.

Rob en Klaas gaan in het programma met elkaar in gesprek. Afgewisseld met muziek van onder meer het label ‘Gospel of Dance’, praten ze vanuit hun hart over de meest uiteenlopende zaken die hen in het leven bezig houden. Hun relatie met God en wat ze zoal hebben geleerd over de relevantie van de Bijbel in het bestaan van alle dag, en de uitdagingen die dat in een tijd als deze met zich meebrengt.

Het programma kenmerkt zich door spontaniteit, humor en diepgang. Rob en Klaas nemen geen blad voor de mond en zijn op een prettige manier aan elkaar gewaagd. Het mag gerust een programma met een rauw randje worden genoemd.

A.s. zondag zullen er ook live tv opnames worden gemaakt door United 7. Luisteraars kunnen dan ook live inbellen.

Wil je je laten inspireren door twee geestgeleide mannen? Luister dan via de livestream van WILD FM of kijk via United 7 en diverse social mediakanalen.

Wij bidden dat het vele mensen in hun hart zal raken.

Het programma is live te horen op WildFM en ook te zien op United7.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen