Zal God weer een opwekking geven op het Malieveld, zoals in 1958?

Volgende week vrijdag organiseert stichting Presence weer een avond van gebed en aanbidding op het Malieveld. Organisator Wim Hoddenbagh ziet het nog altijd als een groot wonder. “Als ik mijn ogen sluit, zie ik de duizenden mensen die volgende week vrijdagavond God aanbidden op deze plek. Ik kan het bijna niet bevatten.”

Hij vervolgt. “De afgelopen week kreeg ik soms de vraag: ‘Denk je dat God ooit weer een opwekking zal geven zoals in 1958, op deze plek? ‘Ik antwoord dan: ‘Ja, dat geloof ik zeker!’ Tegelijk weet ik dat deze avond, op vrijdag 9 juli 2021, in de eerste plaats een voorbereiding is op iets dat nog gaat komen.

Het is niet het eindplaatje, het is een klein maar prachtig puzzelstukje dat bijgelegd wordt. Waardoor weer iets meer zichtbaar wordt van het plaatje van Gods plan voor ons mooie land. We staan daarbij op de schouders van duizenden bidders die de afgelopen decennia hebben gebeden op deze plek. De Mars voor het Leven, de bijeenkomst ‘Wij kiezen voor eenheid’, zoveel kerken en groepen die hier hebben getuigd van de naam van Jezus.”

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via www.presence.nl. We zijn blij met de medewerking van alle vrijwilligers, aanbiddingsleiders, bidders en gevers.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen