Zangeres M.I.A. heeft visioen van Jezus: ”Al kost het mijn carrière, ik zal de waarheid vertellen”

De Britse zangeres M.I.A., wiens hit Paper Planes meer dan 522 miljoen keer beluisterd is, zegt een visioen van Jezus gehad te hebben. In een interview met Apple Music 1 vertelt ze over haar ervaring: ”Het heeft mijn wereld op z’n kop gezet.”

In het interview vertelt M.I.A. het volgende: ”Ik had een rare spirituele ervaring. En sindsdien zit ik op een totaal andere plek. Ik ben Tamil en Hindu en ik was erg comfortabel, dacht dat ik gearriveerd was in het mijzelf vinden. En ik denk dat dit raar gaat zijn voor de rest van Amerika. Maar ik had een visioen en in het visioen zag ik Jezus Christus. En het is bizar, want creatief gezien heeft het mijn hele wereld op z’n kop gezet.
Alles wat ik dacht en geloofde bleek niet waar te zijn. En misschien is dit een teken dat iets groots gaat gebeuren in de wereld en dat mensen geïntroduceerd worden met het christendom. Hiervoor vond ik het christendom altijd vrij simpel.”

”Zeg je nu eigenlijk dat je een opnieuw geboren Christen bent?”, vraagt de interviewer vervolgens.

M.I.A.: ”Ja, dat ben ik. Ik ga niet liegen. Toen ik dat visioen had zette het alles op z’n kop. Maar ik kan die Tamil kant nog niet helemaal loslaten. Ik denk dat daarom 50 procent van het nieuwe album een beetje zo is. Want ik ben nog steeds mijzelf. Het is nog steeds mijn taal. En dit zijn nog steeds mijn tools om geluiden te creëeren. Maar ik denk dat de boodschap was om naar die vredige plek te gaan.”

Ze voegt er aan toe: ”Al kost het mijn carrière, ik ga niet liegen. Ik zal de waarheid vertellen en ik vertel je wat in mijn hoofd en hart is. Dus als ik zeg dat Jezus echt is, dan heeft dat een doel.”

Haar nieuwe single ”The One” is recentelijk gelanceerd. Ze zingt o.a.:
When you’re tryna find the one
Why do you need reminding?
No matter how you look at it
It’s me you keep finding

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen