Zo maak je echt het verschil in je leven!

We kunnen in het leven regeren of reageren. Er is geen derde alternatief. Als je reageert op mensen, omstandigheden en dingen die je worden aangedaan, ben je slechts een dominosteen in een reeks. Als je iets goeds wordt aangedaan, reageer je positief. Als je iets slechts wordt aangedaan, reageer je negatief.

Maar als je nu leert om te regeren; dus jij bepaalt bewust hoe je wilt dat je leeft? Als er negatieve dingen gebeuren, blijf je positief regeren. Als mensen je iets naars aandoen, gebruik je dit als uitdaging om persoonlijk te groeien. Je vergeeft die mensen en laat ze los. Je weet dat mensen anderen pijn doen, omdat ze zelf pijn hebben. 

Positiviteit
Op die manier ben jij, heel in het klein, de wereld aan het veranderen. Je buigt negativiteit om in positiviteit. Je zet boosheid om in liefde. Je zet angst om in vertrouwen. Jij maakt dan echt een verschil.

“Wat een revolutie veroorzaak je dan. Een liefdesrevolutie. Overal ontwikkelen zich dan liefdescellen.”

Stel je voor wat er gebeurt als anderen hierdoor worden beïnvloed. Stel je voor dat een paar mensen dit leven van binnen naar buiten ook te pakken krijgen. Dat hoef je je niet alleen voor te stellen, dat gaat gegarandeerd gebeuren.

Een liefdesrevolutie
Wat een revolutie veroorzaak je dan. Een liefdesrevolutie. Overal ontwikkelen zich dan liefdescellen. Die zijn vele malen krachtiger dan alle haat en terreurcellen. Ik daag je uit om mee te doen aan deze liefdesrevolutie. Wij, met Life Connexion, leren ook met z’n allen om elkaar niet te oordelen, om positief te staan in het leven, om vast te houden aan waar we in geloven en van binnen naar buiten te leven. We leren steeds beter om niet gedicteerd te worden door omstandigheden die ons overkomen, maar geregeerd door de vrede die in ons woont.

“Wil jij echt een verschil maken? Je hoeft niet ver te zoeken, je kunt vandaag beginnen.”

Wil jij echt een verschil maken? Je hoeft niet ver te zoeken, je kunt vandaag beginnen. Probeer het eens, door niet oordelen en kritisch te reageren op wat er vandaag op je pad komt. Laat bijvoorbeeld een positief commentaar achter op dit blog, iets waar anderen blij van worden.

Deze blog is geschreven door Gert-Jan Goldschmeding, van Life Connection.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen