Zondag tweede editie van ‘Geluid van hoop voor Nederland’

In februari 2021 initieerde Harvest Fields International ‘Geluid van hoop voor Nederland’. Veel christelijke leiders uit Nederland kwamen hier samen om een geluid van hoop te laten klinken, in een tijd dat het er niet zo goed voor stond met Nederland. “We besloten dit als eenheid te communiceren, want hoop is het medicijn”, vertelt Mattheus van der Steen. Komende zondag is er weer een event ‘Geluid van hoop voor Nederland.’
 

In februari was er een groep van dertig mensen die allemaal drie minuten kregen om hun perspectief te delen. Dat zal voortgezet worden, alleen nu met minder sprekers die meer spreektijd krijgen. Komende zondag zal Jan Pool een boodschap delen over de beloften van God over Nederland, en Menno Hulmus (Helmus) van Vineyard Benelux zal delen wat God wil doen in dit land. Julian Goedhart doet de aanbidding.
 
Mattheus: “Onze droom is dat door deze livestream een geluid van hoop klinkt in alle huizen. We willen dit maandelijks doen, in ieder geval tot juli, wanneer Awakening Europe plaatsvindt.”
 
“Hoop is alles. Als je geen hoop meer hebt, dan leef je van binnen niet meer. We geloven dat God ook voor Nederland niet klaar is en dat Nederland een hoopvolle toekomst heeft. God wil iets doen naar de ‘reset tijd’ die we hebben gehad.”
 
“Misschien lijkt het een druppel op de gloeiende plaat, maar het is krachtig om als leiders in eenheid samen woorden van hoop uit te spreken. Dat heeft veel impact in de Geest.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen