BLM-demonstranten vallen pastors en kerkgangers aan in New York

Extreem-linkse Black Lives Matter-demonstranten – waarvan inmiddels velen vaker bezig zijn met rellen dan met de belangen van donkere mensen – hebben een kerk belaagd in New York, waarbij ze met megafoons schreeuwen tegen gezinnen die naar binnen wilden.

Verschillende video’s op sociale media laten zien dat zowel zwarte als blanke kerkgangers bij de Grace Baptist Church in Troy, New York, verbaal worden lastiggevallen en aangevallen.

Kinderen
The Daily Wire meldt dat de groep demonstranten vaak “Black Lives Matter” riepen. Ze hadden het vooral gemunt op gezinnen met kinderen, waarbij ze van mening waren dat ze deze kinderen moesten redden.

De pesterijen gaan sinds eind juni door in het kerkgebouw, volgens berichten.

In een video die op 3 juli op Twitter is geplaatst, is de intimidatie door demonstranten duidelijk te zien. Meerdere mannen van de kerk moesten zelfs in een rij staan ​​om te voorkomen dat de groep binnen kon komen.

Loterij
Het is onduidelijk waarom de demonstranten hun protest op de kerk hebben gericht. Volgens verschillende mediaberichten gaf Grace Baptist vorige maand een AR-15-geweer weg als prijs in een kerkloterij. In de video’s op sociale media hebben de demonstranten de kerkleden ‘racistisch’ genoemd, maar noemen ze de AR-15-loterij niet.

Er kwamen ook beelden voorbij waarbij één van de pastors er zelfs tussen moest springen, om de kerkleden te beschermen.

Lees hier het hele verhaal.

Eerder schreven we ook al hoe de oorspronkelijk goede intenties van demonstranten steeds meer gekaapt worden door socialisten.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen