Christelijke profvoetballer inspireert Bijlmer om armen te ondersteunen met boodschappen

De christelijke profvoetballer Timothy Fosu-Mensah van Manchester United deelde twee weken geleden honderd winkeltegoedbonnen uit van vijftig euro. De voetballer is geboren in de Bijlmer en ving signalen op dat gezinnen het wegens corona krap hadden. Fosu-Mensah staat bekend als een uitgesproken christen.

Deze eenmalige actie kreeg gevolg, dankzij jongemannen van de Bijlmer. Zij besloten in de afgelopen twee weekenden voor nog eens 200 gezinnen bonnen van 50 euro uit te delen. Ze waren druk bezig om het geld in te zamelen en kregen ook grotere donaties van Limitless Entertainment en van voetballer Quincy Promes.

Voedselbank
Uiteindelijk benaderden ze ook Regina MacNack. Zij staat bekend als ‘de moeder van Amsterdam-Zuidoost’. Ze heeft de grootste voedselbank van Amsterdam en wijdt al haar werk toe aan God. Ze voedt veel gezinnen en ziet tevens veel mensen tot bekering komen bij de voedselbank.

Vandaag mochten weer 100 gezinnen boodschappen doen voor €50 euro in de vomar AmsterdamsepoortJongens van Zuidoost bedankt nogmaals bedankt jullie zijn geweldig.

Posted by Regina Macnack on Saturday, May 16, 2020

Regina’s dochter, Esther, vertelt. “Wij kennen veel mensen in Amsterdam-Zuidoost en we weten ook welke gezinnen het moeilijk hebben. Daarom hebben we een lijst gemaakt en twee keer honderd mensen geselecteerd die boodschappen krijgen.” 

“Zo mochten ze in tijdsblokken boodschappen doen. Sommige mensen waren huilend aan het inkopen. Het was lang geleden dat ze voor vijftig euro boodschappen konden doen. Het was echt hartverwarmend! We hebben meteen besloten om hier een vervolg aan te geven.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen