Christenen bouwen groot Koningsdagfeestje in Dordrecht: “het was gaaf”

Duizenden mensen hebben afgelopen woensdag tijdens Koningsdag het evangelie gehoord doordat Good News Truck en Raptureproof samen een gospelmanifestatie organiseerden. “We hadden rappers, muzikanten, mensen die hun getuigenis deelden. Het was heel tof en je zag jongeren echt geboeid luisteren”, vertelt organisator Miranda de Groote.

“Het is de grootste missie van Raptureproof om jongeren te bereiken en dat lukte. We hadden drie gave bandjes en er waren ook jongeren die het evangelie deelden. Op die manier hadden we bijzondere impact.”

Hoewel de burgemeester niet toestond dat het event in de binnenstad werd gehouden, zaten ze wel op een drukke route. Zelfs veel auto’s reden in de file langzaam voorbij en kregen alles mee.

“Ik vond het zelf tof dat rapper Lucas Eli er was, hij rapte over hoe God zijn leven heeft veranderd en dat sprak jonge mensen aan. Sommigen stonden zelfs te filmen, of luisterden zeer gefocust mee.

We hebben ook gebeden voor een jong stel, waarvan de vrouw zei dat ze zich niet zo lekker voelde. Toen baden we voor genezing, maar ook het evangelie op hedendaagse wijze kunnen vertellen. Toen hebben ze allebei hun leven aan Jezus gegeven. Dat was een bijzonder moment.”

Bekijk hier de beelden: 

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen