Christian Verwoerd brengt nieuw album uit over “de zekerheid die God biedt te midden van een onzekere wereld”

Christian Verwoerd brengt een nieuw album uit met als titel: ‘Mijn zekerheid’. De thema’s van de twaalf Nederlandstalige nummers op de cd hebben allemaal te maken met de zekerheid die God biedt te midden van een onzekere wereld.

“De liedjes variëren van aanbiddingsnummers tot verhalende en appellerende nummers”, schrijft Christian op zijn website. “In deze snel veranderende wereld hebben we het nodig om aangespoord te worden om op Jezus gericht te zijn, en onze zekerheid te zoeken in de beloften van Gods Woord, het vaste fundament. Dat heb ik geprobeerd in de teksten terug te laten komen. Een aantal liederen geven je ook een prachtig vooruitzicht op de hoopvolle toekomst met God.”

De zanger maakte afgelopen week bekend dat het album dat 26 november uitkomt, vanaf nu op de website besteld kan worden met korting. “Wanneer je het album bestelt, krijg je (op moment van uitkomen) naast de fysieke CD ook digitaal de mp3’s en de liedteksten. Ook als je geen CD-speler meer hebt, kun je dus dit product aanschaffen.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen