De laatste update van de Healing Gospeltruck

Met de Healing Gospeltruck hebben we sinds 2018 al bijna 300.000 mensen bereikt waarvan er bijna 200.000 een beslissing voor Jezus maakten. Om veiligheidsredenen noemen we het geen evangelisatie-truck. Sinds januari 2021 hebben we 5 van deze trucks die dagelijks uitgaan om het goede nieuws te delen in de meest afgelopen dorpen van zuid-India. In de eerste 5 maanden van dit jaar hebben ze samen ruim 100.000 beslissingen voor Jezus geregistreerd. Nu zijn er nog 5 bijgekomen en dat betekent een verdubbeling van de oogst, wat neerkomt op ruim 42.000 per maand. En we hebben nog nooit zo’n honger voor Gods Woord en zo’n grote oogst gezien. Maar er is nog meer bijzonder nieuws!!!

Tekst: Jaap Dieleman

… en nog 10 trucks in aanbouw

We zijn dankbaar voor de royale gift van een bevriende zakenman die ons verraste door nog 10 trucks te sponsoren. Het geld is naar India gestuurd en de opbracht voor de bouw is inmiddels gegeven. Het zal naar verwachting 4 maanden duren voor dat deze 10 trucks zijn gebouwd en goedgekeurd, maar dan hebben we met onze 20 trucks naar verwachting een oogst van 1 miljoen zielen per jaar. Dat is de vervulling van onze droom van onze “Een-Miljoen-Zielen-Campagne”

Animatie tekening van het Raphael Life Care Hospital

Nog meer News! – 12 klinieken in 12 melaatsendorpen

Elk jaar bezoeken we een melaatsendorp, waar we de bewoners voorzien hebben van aangepast schoeisel, kleding, tandpasta, zeep, zalf, voedsel, etc. Het is altijd ontroerend om deze mensen te ontmoeten, hen te omhelzen en voor ze te bidden. Ambrosius, is een van hen (zie foto rechts). Hij is een bijzondere vriend, die altijd zingt over Jezus en anderen bemoedigt. Ik word altijd diep geraakt als ik de erbarmelijke toestand zie waarin deze arme mensen verkeren. Nu vroeg iemand: “kun je ook een afdeling voor de melaatsen bouwen bij het ziekenhuis?” “Nee!” was het antwoord. “De regering staat hen niet toe om hun melaatsendorp te verlaten.”

De ~Een-Miljoen-Zielen-Campagne~

De uitdagingen zijn enorm. Want hoe gaan we de zorg voor al deze nieuwe gelovigen regelen? We hebben 100 fulltimers en 200 teams die kunnen uitgaan, maar is dat genoeg? En kunnen we genoeg bijbels krijgen voor deze enorme oogst? En dan heb ik het nog niet over de kosten om 20 trucks elke dag te laten uitgaan. Dat kost ons €40.000,- per maand! Waar zal dat geld vandaan komen? Enfin, u begrijpt dat we voor enorme uitdagingen staan.

Om die reden zoeken we partners en vrienden die ons financieel willen helpen om deze oogst binnen te halen. Vijf keer per week trekken onze Gospeltrucks erop uit om afgelegen dorpjes te bereiken met de boodschap van Gods liefde. Een avond in een dorpje, kost gemiddeld €100,- en elke truck kost ons €2.000,- per maand. Wilt u ons daarbij helpen? Klik dan hier als u een gospelavond of truck wilt sponsoren. Dank u wel!

Klik op City-Bibels om meer te weten te komen over deze Bijbels

Bijbels voor de nieuwe gelovigen

We hebben dit jaar zeker 100.000 bijbels nodig. Op wonderlijke wijze kwamen wij in contact met “City Bibles”, die via een link toegang geeft tot de Bijbel in honderden talen en dialecten, waar men zowel de geschreven tekst kan lezen als de gesproken tekst kan horen, plus nog zoveel meer.

Wat een zegen, want nu kunnen we hiermee ook de mensen die niet kunnen lezen, toch de bijbel laten horen in hun eigen taal. De gewone bijbel blijft echter ook hard nodig want niet iedereen heeft een smartphone. En ook daarmee heeft City Bibles ons geholpen. De ontmoeting met de mensen van City Bibles kwam als een geschenk uit de hemel. Het volgende verhaal laat wel zien hoe belangrijk Gods Woord, de Bijbel is.

Eens gaf ik een Hindoe-man een Bijbel en zei: “in dit boek is licht, in dit boek is leven en in dit boek is liefde. Het is de grootste inspiratiebron voor ons leven en werk hier in India!” Hij nam de Bijbel aan als een kostbaar geschenk, bedankte me hartelijk. Thuis zei hij tegen zijn vrouw: “Ik heb dit boek gekregen van de man van God en hij zegt: In dit boek is leven, licht en liefde! En daarom ga ik dit boek volgen! Hij opende zijn hart voor Jezus en is nu een kind van God. Hoe belangrijk dat wij de nieuwe gelovigen een Bijbel kunnen geven. Voor € 10,- kunnen we 4 City-bijbels uitdelen. Help ons mee en klik hier om bijbels te sponsoren.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen