Derde seizoen The Chosen, serie over Jezus, zal over emotie uiten gaan: ‘Het gaat intens worden’

Het is het grootste media crowdfunding project ter wereld en de serie krijgt op IMBD een gemiddelde score van 9,4. The Chosen, een serie over het leven van Jezus, is een wereldwijde hit, met meer dan vierhonderd miljoen kijkers. Toch is het doel om alles gratis te doen, zodat iedereen kennis kan maken met het evangelie. Daarom worden de series geheel gesponsord en haalde The Chosen in seizoen 1 en 2 veertig miljoen dollar op. Nu de financiering van seizoen 3 rond is, is de crew deze week begonnen met filmen.

Derde seizoen
Eerder vroeg de cast of mensen mee wilden bidden voor seizoen 3. Door omstandigheden liep het filmen vertraging op en regisseur Dallas Jenkins gaf toe dat het erg spannend was: ”We hebben je hulp nodig. Bid voor ons. Voor de acteurs, voor het team.” Die gebeden hebben geholpen: op 25 april zijn ze begonnen met filmen. Uiteindelijk willen ze 7 seizoenen maken over het leven van Jezus.

Het derde seizoen belooft intens te worden en zal om emotie draaien. Op GODtv vertelt Dallas Jenkins: ”Eén van de dingen die sterk is in dit seizoen is eerlijkheid. Dat je je mag uiten van: ‘Ik ben van slag, ik ben verslagen. Ik ben overweldigd. Ik voel helemaal geen vreugde.’ Dat is het belangrijkste thema in seizoen 3. Het gaat intens worden. En het script is beter dan we ooit hadden gedacht.”

Seizoen 1 en 2 van The Chosen kun je hier gratis bekijken.

TradeTracker

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen