Berget & Shirma zingen indrukwekkende versie van ‘Your Spirit’ in tv-programma Amazing Grace

Afgelopen zondag was de grote finale van het EO-programma ‘Amazing Grace’. Na vijf weken mochten Lucas Hamming, Elkse deWall, Desray en Edwin Jonker het tegen elkaar opnemen. Teamcoach Berget Lewis benadrukt nog maar eens dat het niet gaat om winnen of verliezen: “Het mooiste van gospel is dat je mag zijn wie je bent.”

Wat vooral opviel was het duet van coaches Berget Lewis & Shirma Rouse. Zij zongen het indrukwekkende nummer “Your Spirit” dat zichtbaar mensen raakten. Uiteindelijk was het Desray die er met de winst vandoor ging. Na een moeilijke tijd waarin ze te kampen kreeg met borstkanker, wilde ze in de show zingen over kracht, liefde en hoop. Desray won met het nummer ‘Speak The Name’.

Het programma begon met acht bekende muzikale Nederlanders. In de finale gingen de overgebleven vier de strijd met elkaar aan en aan de slag met gospelmuziek, een onbekend genre voor de meesten van hen. Voordat de winnaar gekozen wordt, vraagt host Giovanca Ostiana met welk gevoel de coaches op de finale terugkijken. Ze hoeven niet lang over een antwoord na te denken. Shirma vindt het super jammer dat het is afgelopen en noemt het ‘verdrietig’. Berget voelt vooral veel liefde na dit avontuur.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen