Dochter van doodgeschoten politieman zou graag ooit een keer met de dader willen spreken om hem over Jezus te mogen vertellen


Amerikaanse politieman Richard Houston is op 3 december 2021 overleden aan zijn verwondingen. Hij kwam in een vuurgevecht terecht met een man op een parkeerplaats van een supermarkt. De dader heeft het overleefd en ligt momenteel in het ziekenhuis.

Houston was een gelovige man en zeer geliefd door zijn gemeenschap. Op zijn begrafenis sprak o.a. zijn dochter over het verlies van haar vader. Ze vertelde dat ze ontzettend veel verdriet heeft op dit moment en door een diep dal gaat. Ook zegt zei ze: “een gedeelte van mij wil deze man haten, maar dit lukt me niet.”

Tegelijkertijd ervaart ze een sterk verlangen om de man die haar vader heeft vermoord over Jezus te mogen vertellen. Wat heel bijzonder is, is dat ze hoopt en bidt dat ze nog de kans gaat krijgen om de dader nog te mogen ontmoeten en wat tijd met hem mag doorbrengen. Niet om tegen hem te schelden, niet om hem te kruisigen of te veroordelen, maar simpelweg om hem over Jezus te vertellen.


Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen