Doutzen Kroes deelt preek van ds. Visser over ‘The Great Reset’ met haar 7 miljoen volgers op Instagram

De preek van dominee Paul Visser over ‘The Great Reset’ is inmiddels al zeker 300.000 keer bekeken op diverse kanalen, waaronder YouTube en Instagram. Vorige week berichtten we over de preek, waarbij Visser kritische kanttekeningen plaatst bij ‘The Great Reset’ en sterke parallellen ziet met teken van het Beest uit het boek Openbaring. Dit artikel werd ook op revive.nl tienduizenden keren aangeklikt.

Dat zijn preek ver buiten Vissers eigen achterban uitging, bleek ook uit het feit dat topmodel Doutzen Kroes de preek deelde op haar Insta Stories. Kroes is kritisch op de coronamaatregelen en zette als tekst bij de preek een quote van Visser.

‘Ik weet dat het link is om dit te zeggen, maar ik weet dat het nog veel linker is om niets te zeggen.’ Onder veel niet-christelijke corona-critici op social media is de preek met veel lof ontvangen.

Kroes zei er ook bij op Istagram dat The Great Reset ‘er niet voor ons is, hoe mooi ze het ook brengen.’ ‘Blijf scherp en kritisch, in liefde en respect voor elkaar’, vulde ze aan.

Klik hier om de preek te bekijken.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen