Driejarige zegt 26 Bijbelverzen uit het hoofd op in alfabetische volgorde

Een driejarige jongen is niet alleen goed met het alfabet, maar ook met 26 Bijbelverzen. Zijn trotse moeder plaatste een video van zijn fantastische voordracht op social media en het heeft de harten van velen verwarmd.

Theodores moeder, Rosemary Siemens, was aanvankelijk verrast toen ze Theodore de Bijbelverzen hoorde opzeggen. Ze zei: ‘Toen Theodore twee was, begon ik hem elke avond voor het slapengaan deze voor te lezen. Kort daarna schokte hij ons door ze allemaal voor ons op te zeggen!”

Nu Theodore Parker Bennet drie is geworden, kan hij de verzen correct opzeggen. Rosemary merkte op dat de video extra opnames had van Theodore die de verzen probeerde op te zeggen toen hij nog twee jaar oud was. Ze deelde: “Mis de bloopers aan het einde niet, waar je kunt zien hoe hij ze op tweejarige leeftijd voordroeg!”

26 Bijbelteksten
En inderdaad, dat is leuk om te zien: de jongere Theodore verwisselt in de bloopers de letters B en D, waardoor hij daar het verkeerde vers vertelt. “Ik bid dat deze verzen de rest van zijn leven bij hem blijven, en ik hoop dat ze jullie allemaal tot zegen zijn”, sloot Rosemary haar bijschrift af.

De verbazingwekkende video van Theodore heeft kijkers inderdaad gezegend. Sommigen van hen hebben positieve berichten en gebeden achtergelaten voor de jongen. Een commentator zei: “Ik deelde dit vanmorgen met een online gebedsgroep. Wow!

Iedereen was zo gezegend! Als volwassenen hebben we elkaar aangemoedigd met betrekking tot het uit het hoofd leren van de Bijbel! Dank u voor uw trouw bij het opvoeden van kinderen die Christus eren.”

Lees hier het originele artikel.

Bekijk hier de video waarin Theodore 26 Bijbelverzen uit het hoofd opzegt:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen