Geweldig diep werk van God tijdens Fire And Love conferentie: “Velen werden spontaan gedoopt”

Tijdens de Fire And Love conferentie in Drachten gebeurden afgelopen week bijzondere dingen. Er kwamen mensen tot geloof, mensen werden bevrijd en anderen wijdden opnieuw hun leven aan Jezus toe. Tijdens de afsluitende doopdienst zondagavond werden veel jongeren gedoopt. Ook sloten mensen zich spontaan op het laatste moment aan om zich te laten dopen. Er was een geweldig diep werk van God. Op Facebook schreef Jannie Kloosterman die de conferentie leidde: “Velen werden spontaan gedoopt. Zo dankbaar”.

Zo stapte een kleine jongen spontaan het podium op. Jannie Kloosterman hield hem de microfoon voor en zei: “Dan mag jij nu aan alle mensen vertellen waarom je je wil laten dopen.” Luid en duidelijk antwoordde hij eenvoudigweg: “Omdat ik bij de Here wil horen”.

Miss Globe of the Netherlands
Een ander bijzonder getuigenis was van Femke Koster. Zij won in augustus de nationale Miss verkiezing en mocht zichzelf Miss Globe of the Netherlands noemen. “Een paar dagen voor de conferentie zou beginnen, zou ik Nederland vertegenwoordigen in Albanië tijdens een soort van wereldkampioenschappen.

Ergens van binnen wist ik wel dat het niet goed was om te doen. Daar had ik best wel strijd mee. De dingen waarvan ik dacht dat ik heel gelukkig zou worden, gaven mij geen rust. De enige de plek waar ik die rust kan vinden, is bij Jezus. Alles wegleggen en bij Hem horen. Dat wil ik heel graag.”

“Ze heeft dit opgegeven voor God”, voegt Jannie toe. “Maar ik zal je wat vertellen. Deze week ben ik uitgenodigd in Albanië om daar een conferentie te gaan doen.  En jij gaat met mij mee. Dan gaan we samen naar Albanië.”

Niets anders dan Jezus
De 36-jarige Nellie vertelt dat ze niet gelovig was opgevoed en heel veel depressieve periodes in haar leven heeft gehad. Tot ze de laatste weken veel met een vriendin over het geloof sprak. “Twee weken geleden waren we bij de buren waar worship was. Toen heb ik echt de warmte en liefde van Jezus gevoeld”, getuigt Nellie. “Vanaf dat moment ben ik met niets anders bezig dan Jezus. Ik wil Jezus in mijn leven, ik wil Zijn warmte en liefde. Daarom wil ik mij graag laten dopen.”

Bekijk hier de hele dienst terug:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen