God kiest afgewezen mensen uit

“Je zult nooit het beste van jezelf zien totdat je aan je sterft.”

Eric Mason deelt een krachtige boodschap over God Die afgewezen mensen uitkiest om Zijn heerlijkheid te dragen. God is niet op zoek naar iemands talenten, vaardigheden en capaciteiten. In feite kiest Hij degenen die door deze wereld waren afgewezen om drager van het evangelie te zijn.

“God is de slechtste talentscout ter wereld. De meeste talentscouts gaan op zoek naar talent. God gaat niet op zoek naar talent, Hij zoekt naar mensen die dat niet hebben’, zei Eric.

God kiest degenen die de minste zijn voor Hem om door hen Zijn heerlijkheid te tonen. God vervolmaakt degenen die door Zijn gerechtigheid zijn geroepen. Zodat de wereld zal zien wie God is door hen die geroepen en uitverkoren zijn. “

Als God iemand kiest, kiest Hij verworpen mensen en rekent hij hen Zijn gerechtigheid aan. “Wanneer mensen je dan zien bij de rechtbank van het leven, zien ze niet wat je was – ze zien alleen tot wie God je heeft gemaakt.” 

Roeping
Je moet echter eerst aan jezelf sterven om in overeenstemming met de heerlijkheid van Christus te leven. Door te sterven aan wie je bent, sta je God toe je te vormen tot de persoon die je geroepen bent te worden.

“Je zult nooit het beste van je zien totdat je aan jezelf sterft. Je zult nooit het beste zien van wat je kunt zijn, totdat je sterft voor wie je bent.”

God wil dat je volledig op Hem vertrouwt en niet op wat je hebt. “Soms moet God alles in je leven dat je kunt repareren, verscheuren en in een niet-repareerbare staat brengen, zodat je op Hem zult vertrouwen.”

Lees hier het volledige artikel.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen