Heart2Heart Zomerweek – 31 juli – 7 augustus

Deze zomer kun je deel zijn van de eerste fysieke Heart2Heart Zomerweek. De Zomerweek heeft een rijke geschiedenis. Hij begon aanvankelijk als de Herstelweek en werd ruim tien jaar geleden voortgezet door Vrij Zijn. De Zomerweek is een week van lofprijs, aanbidding, genezing en bevrijding. In een ontspannen vakantiesfeer hebben kinderen, tieners en volwassenen ieder jaar weer opnieuw ontmoetingen met de liefde en kracht van God door de werking van de Heilige Geest.

Heart2Heart gelooft dat kinderen van God niet gebukt hoeven gaan onder schuld en schaamte. Iedere gelovige in Jezus is gemaakt om de overweldigende liefde van God te ervaren door de inwoning en uitstorting van de Heilige Geest. Zoveel christenen kennen God wel met hun verstand, maar hebben Hem nog nooit daadwerkelijk ervaren in hun leven. Maar hoe kun je een God vertrouwen en gehoorzamen als je Hem nog nooit echt hebt ervaren in je leven…?

Er zijn vele levens veranderende getuigenissen die op de Zomerweek zijn ervaren. 

– Doordat ik de Vaderliefde van God heb mogen ervaren, ben ik bevrijd van afwijzing en heb ik ontdekt dat ik een waardevolle dochter van God ben.

– Een kind van 6 jaar getuigde ervan dat hij was genezen van een koemelkallergie.

– Jarenlang heb ik getobd met nachtmerries en angsten, maar na een gebed voor bevrijding aan het eind van een samenkomst ben ik volledig tot bevrijding gekomen en slaap ik weer rustig zonder angsten.

– Na een seminar over de Tongentaal, wist ik zeker ‘dit is ook voor mij!’. Ik ben naar voren gegaan en heb mijn hart geopend om deze gave van de Heilige Geest te ontvangen. Wat heeft dat een verandering in mijn gebedsleven gebracht!

– Ineens kwam het bij me binnen: God houdt van mij, ik mag er zijn! Ik heb dat zo vaak in mijn leven gehoord, maar het is nooit echt binnen in mijn geest gekomen. Ik kan mezelf nu recht in de ogen kijken en tegen mezelf zeggen dat ik mooi ben en dat God van me houdt. Wat sta ik nu anders in het leven.

– Mijn vrouw en ik zijn naar voren gegaan vanwege een groot verdriet in ons leven, we wilden zo graag kinderen, maar we waren onvruchtbaar. Na een gebed met handoplegging kwam er een woord van kennis en is er in de geestelijke wereld een obstakel opgeruimd. Een jaar later stonden we met onze zoon in onze armen voor de spreker die voor ons had gebeden.

– Ik was met mijn ouders meegegaan omdat het moest, maar ik wilde eigenlijk helemaal niet. Tijdens een dienst in de tienertent werd ik er door de spreker uitgepikt en begon hij over me te profeteren. Dat wat werd gezegd was zo raak, dat ik niet anders kon dan in tranen uitbarsten. God kent mijn leven en ik heb het radicaal aan Hem gegeven. Ik wil niet meer rotzooien met meisjes maar mijn seksualiteit bewaren voor de vrouw die God voor me heeft.

Dit zijn enkele getuigenissen van wat God in voorgaande jaren heeft gedaan. Heart2Heart heeft een sterk verlangen om de kerk in de volle breedte toe te rusten zodat christenen God niet alleen kennen met hun verstand maar Hem ook ervaren met hun hele wezen.

Prachtige plek
De Zomerweek is een prachtige plek omdat we een week lang iedere dag worden ondergedompeld in het Woord en de Heilige Geest. Wanneer je die overweldigende liefde van God hebt ervaren, durf je Hem ook te vertrouwen en wil je niets liever dan Hem gehoorzamen. En dan ga je schitteren en dat is zichtbaar voor iedereen!

Het thema voor dit jaar is ‘Gods ongoing heartbeat’. Wil je deze bijzondere week ook eens meemaken, meld je dan aan voor de online Zomerweek op de website van Heart2Heart. Het programma met diverse bekende sprekers is te vinden via deze link.

Klik hier voor de Facebook-pagina en hier voor Instagram. Je kunt hier de video’s van vorig jaar op YouTube bekijken.

We hopen dat de Zomerweek volgend jaar weer helemaal open kan voor iedereen, maar zijn superblij dat we online een nog veel groter publiek kunnen bereiken dan wanneer we alleen fysiek zouden samenkomen.

Zien we je online? We zien naar je uit!

Gerard en Lydia de Groot

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen