Honderden mensen geven leven aan Jezus bij evangelisatiecampagne in Tanzania met evangelist Fausto Tumolo

Afgelopen woensdag reisde evangelist Fausto Tumolo van Impact Nations for Christ (INFC) af naar Kilimanjaro, Tanzania voor een grote evangelisatiecampagne. Een dag na aankomst organiseerde hij met anderen een feestelijke maaltijd. Daar waren 400 mensen bijeen van verschillende kerken en bedieningen.

Bij de eerste dienst op vrijdag bracht Tumolo het Woord en gaven meer dan 100 mensen hun leven aan Jezus. De dag daarna kwamen tijdens de tweede dienst meer dan 200 mensen tot geloof. Ook werden tientallen mensen bevrijd van machten van de duisternis.

Genezen en bevrijd
Enkele honderden mensen getuigden later dat ze genezen en aangeraakt waren door God. Op de derde dag gaven zelfs meer dan 400 mensen hun leven aan Jezus. Ook werden velen bevrijd van demonische onderdrukking.

“Bij het zien van honderden mensen die tot Jezus komen en redding, genezing en bevrijding ontvangen, kunnen we alleen maar zeggen: ‘Dank U Jezus, voor Uw volbrachte werk aan het kruis’, schreef de evangelist in een bericht op Facebook. “Glorie aan God.”

Bekijk hier een aantal foto’s  van de campagne:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen