Jaap Dieleman over Coronavaccin: “Liefdevolle dictatuur”

Evangelist Jaap Dieleman houdt de ontwikkelingen rondom het Coronavaccin nauwlettend in de gaten. Hij wijst erop dat we alert moeten zijn, omdat we als samenleving langzaam maar zeker in een trechtermodel worden geplaatst, zegt hij op Facebook. 

Jaap citeert een teletekstbericht: “Het kabinet wil “massale evenementen met een landelijke uitstraling” pas toestaan als er een vaccin is tegen het Coronavirus, schrijft minister De Jonge in een brief aan de Tweede Kamer. Het vrijgeven van grote evenementen is de laatste stap in de versoepeling van de Coronamaatregelen. “Dat kan eigenlijk pas weer als er een vaccin is”, zegt De Jonge,”En niemand weet hoelang dat gaat duren. We hopen natuurlijk op snel, maar een jaar of langer is heel reëel.” 

Trechtermodel
Hij reageert: “Zien we het trechtermodel waarin we als samenleving terechtkomen? Zien we die neerwaartse spiraal waar de samenleving in wordt gezogen? Dat – zoals ik kortgeleden al aanhaalde – mensen straks bij miljoenen in de rij zullen staan om hun ‘levensreddende prik’ op te halen en het dringen zal zijn geblazen bij de Coronaloketten?”
 
“Dat pas wanneer mensen zich zullen laten vaccineren (waarschijnlijk eerst op vrijwillige basis, maar daarna als ‘aanmanende verplichting’ omdat je jezelf anders buiten de samenleving plaatst) je toegelaten wordt tot de ‘open samenleving’ onder liefdevolle maar dwingende ‘dictatuur’? Dat je wordt voorgehouden dat er geen andere optie als ontsnappingsroute is dan je te laten inenten?”

Profetische stemmen
Dieleman verwijst naar veel profetische stemmen, die hier al langere tijd op wijzen! “Maar er zijn ook – helaas – christelijke stemmen die ‘op safe’ spelen door hun aanhang voor te houden dat het wijzen op dit gevaar alleen maar complotdenken en doemdenken is”, zegt hij. “Zij houden hun ‘publiek’ voor dat er altijd al epidemieën zijn geweest en dat het deze keer ook ‘reuze mee zal vallen’.”

“Het ontgaat deze ‘profeten’ dat de gemeente van Jezus wel degelijk in de eindtijd leeft”, zegt hij. “Dat de contouren hiervan zich alleen maar duidelijker aftekenen. Maar ja, je wilt als ‘gerenommeerde prediker’ natuurlijk niet je goede naam verliezen en komt dan met een rationele ‘keurige’ benadering van het huidige Coronaprobleem. Vergeet echter niet dat een profeet niet de gunst zoekt van zijn publiek maar van zijn Zender!”

Reacties

  1. Jaap Dieleman, ik deel jou mening en bid dat wij de stem durven te zijn! Ik bid dat de Christelijke voorbeeld figuren en leiders staan voor de waarheid zonder compromissen te sluiten. Dat de ware profeten mogen opstaan en spreken! Bless you…
    ” Wie oren heeft, die hore….”

  2. Lees maar eens wat Rodney Howard Browne en Paul S Williams hierover hebben geschreven in The Killing of Uncle Sam, Killing the Planet en Socialism under the microscope. Er zit nog veel meer achter en er gaat nog veel meer komen. Het bewijsmateriaal is zo overtuigend dat deze boeken al tot heel wat kritische vragen in het Amerikaanse parlement hebben geleid. Ik hoop dat hier in Nederland mensen nu ook gaan zien wat er aan de hand is voordat het niet meer te stoppen is. Maar, ook bij dit alles hoeven we niet te vrezen, maar kunnen we onze focus leggen op Jezus en weten dat HIJ op de troon zit.

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen