Jaap Dieleman predikt via groot scherm in Pakistan; “veel wonderen en tekenen vonden plaats”

Ik was gevraagd door Pastor John uit Pakistan om een livestream prediking te doen voor een campagne die hij had georganiseerd. Omdat we al eerder problemen met de verbinding hebben ondervonden, had ik voor de zekerheid een boodschap van te voren opgenomen voor het geval dat de livestream zou falen. Op 8 december 2021 om 12.00 uur Nederlandse tijd was het zo ver dat ik live werd geprojecteerd op een groot scherm (zie foto). Zelf kon ik het publiek niet zien, maar ik werd, ter plekke live in het Urdu vertaald. Ik deed een oproep tot bekering en bad aan het einde voor de zieken. En werd nog bedankt door Pastor John.

Tekst: Jaap Dieleman

Afbeelding met lucht, persoon, buiten, mensen

Automatisch gegenereerde beschrijving

Een paar dagen later nam Pastor John contact met mij op en vertelde mij over de vele wonderen die er tijdens de campagne waren gebeurd. 

Zo telden ze 13.878 beslissingen voor Jezus en velen werden genezen van allerlei kwalen. Een vrouw met nierstenen die vreselijk veel pijn had werd genezen. Een vrouw met drie tumoren in haar nek was genezen. Er waren meer dan 79 getuigenissen van mensen die van een tumor waren genezen. Een vrouw die niet in staat was om te lopen omdat haar been op twee plaatsen was gebroken werd genezen en begon te lopen. Bovendien waren en nog 27 getuigenissen van mensen die niet konden lopen, maar die avond begonnen ze weer te lopen op hun eigen benen. Iemand met ernstige voetklachten en daarom met krukken strompelde werd genezen door Jezus en begon ter plekke te dansen. 

Een kleine dove jongen werd genezen en kon weer perfect horen. Een vrouw met vreselijke pijnen in haar oren werd genezen en de pijn verdween. Iemand met een gebroken arm werd genezen en zo’n 219 mensen die gekweld werden door boze geesten werden bevrijd.  

Een man die leed aan ernstige bloedingen en iemand die vaak uit zijn neus bloedde werd ook genezen. 

Iemand waarvan de arts had gezegd dat hij zou sterven, werd op dringend verzoek van de familie naar de campagne gebracht, waar Jezus hem aanraakte en genas en hij na 16 jaar voor het eerst weer opstond en op eigen benen stond. 

Ons team telde 7282 getuigenissen van genezingen van allerlei kwalen en pijnen, maar het allermooiste is de enorme oogst van 13.878 kostbare mensen die hun leven aan Jezus gaven.

Overweldigd
Ik was overweldigd en in tranen toen ik dit rapport las. En ik had de mensen zelfs niet eens kunnen zien. Het was een eenvoudige boodschap van amper 20 minuten, maar wat had God Zijn woord bevestigd. Ik moest daarbij denken aan: 

Gaat en predikt en zegt: Het Koninkrijk der hemelen is nabijgekomen. Geneest zieken, wekt doden op, reinigt melaatsen, drijft boze geesten uit. Om niet hebt gij het ontvangen, geeft het om niet (Matteüs 10:7-8).  Doch zij gingen heen en predikten overal, terwijl de Here medewerkte en het woord bevestigde door de tekenen, die erop volgden (Markus 16:20).

Begin 2022 hopen we nog zo’n campagne te doen met onze Pakistaanse vrienden. Bid mee dat God voorziet en dat we opnieuw velen mogen winnen voor Jezus en Hij Zijn Woord zal bevestigen met wonderen en tekenen.

Jaap Dieleman – www.heilbode.nl

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen