Jeftha (9) bidt voor zieken op straat en ziet genezing plaatsvinden

De negenjarige Jeftha van Dijk ging met evangelist Samuël Boujadi mee naar de Bijlmer om daar mensen over Jezus te vertellen en te bidden voor de zieken. Ook spreekt hij woorden uit over mensen.

Samen met Samuël, bidt Jeftha voor een jongeman met kniepijn. ‘Pijn ga weg in Jezus’ naam’, bidt hij. Na een keer bidden, is de pijn nog niet helemaal weg. Dan bidden ze nog een keer. ‘Deze pijn gaat weg, omdat Jezus voor je is gestorven’, zegt Samuël.

Nog nooit meegemaakt
De pijn is weg. ‘Misschien kan ik rennen’, zegt de jongen blij. ‘Wat vind je ervan’, vraagt Samuël. “Apart, dit heb ik nog nooit meegemaakt.”

“Apart, dit heb ik nog nooit meegemaakt.”

Ook bidt Jeftha nog voor een meisje met een pijnlijke teen, die na twee keer bidden ook pijnvrij is. Ze geven het meisje en haar moeder een flyer mee van Ikzoekgod.nl

Klik hier voor meer video’s van Samuël Boujadi.

God Geneest door 9-jarige Jeftha heen🙏. Zo trots op hem! Bekijk deze vlog en laat je meenemen naar de Bijlmer in Amsterdam. Verschillende mensen horen over Jezus en ontvangen gebed.Als klap op de vuurpijl 🎉 ontvangen een jongen en een meisje genezing. Laat me hieronder weten wat je van deze video vond. Abonneer je op mijn YouTube kanaal als je dit nog niet bent. Cameraman: Chiel Hüpscher | Color Grader: Boaz Tepper

Posted by Samuël Boujadi on Sunday, June 28, 2020
Steun de missie van Revive!
Help onze impact te vergroten!

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen