Jelthe bidt in de bus voor moslimvrouw en God doet een wonder

Op vrijdagavond zat Jelthe Kloens (links op de foto) in de bus en sprak hij met de chauffeur over God. Jelthe vertelde dat God levend is en nog steeds wonderen wil doen. Een moslimvrouw was daar nieuwsgierig naar, en mengde zich in het gesprek, laat Jelte weten via de mail aan Revive.

Hij vertelt. “Op een vrijdagavond zat ik in de bus naar Zwolle, voor een gebedsavond waar we gingen bidden voor opwekking in Nederland. In de bus begon ik al voorbede te doen en de buschauffeur waar ik vlak achter zat, had het in de gaten. We raakten aan de praat over Jezus! Met haar heb ik gedeeld dat ik christen ben en de straat op ga om te evangeliseren maar ook dat ik geloof in een oogst van zielen en dat velen in Nederland getuige zullen zijn van Gods grote wonderen!”

“Ze keek verbaasd en vlak daarna stapte een vrouw de bus in en ging naast me zitten aan de andere kant van de bus. Ze hoorde mij praten over de wonderen die ik mee heb gemaakt en de wonderen die God deed door mijn handen heen.”

Bult
“Ze onderbrak het gesprek tussen mij en de buschauffeur en vroeg of het echt waar was wat ik vertelde. Ze zei: “Nou, ik heb al een half jaar lang een bult op mijn rechterhand en mijn hand trilt constant. Zou je ervoor willen bidden?”

“Ik vroeg haar om haar hand en begon genezing uit te spreken. Na acht seconden verdween de bult en stond haar hand stil! Ze was geschokt en de buschauffeur stond met de mond open de bus te besturen.”

Evangelie
“We stapten uit bij het treinstation en ik vertelde nog even snel het evangelie, en toen vertelde ze mij dat ze moslima is. Maar ze kon niet begrijpen wat er nou vijf minuten geleden gebeurde! Ik zei: ‘Dit is mijn Jezus, Die nu aan jou liet zien dat Hij zielsveel van je houdt.’”

“Zij moest ervandoor en ik pakte de trein naar Zwolle en bad in trein nog voor haar! Glorie aan koning Jezus”, besluit Hij.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen