Joy Petersen bemoedigt christenen in moeilijke tijd: “Ik wil je bemoedigen dat God bij je is, dat de Heilige Geest bij je is”

Joy Petersen heeft een video gedeeld op Instagram waarin ze mensen wil bemoedigen in deze moeilijke tijd. Ze was aan het nadenken over de tijd waar we nu in leven en kreeg op haar hart om anderen gelovigen te bemoedigen. Het is een spontane oproep van haar om naar de Heer te gaan en om te gaan bidden en de Heilige Geest te vragen om specifieke hulp.

Joy: “Deze tijd is heftig, misschien heb je ook wel het idee dat deze tijd je onderuit aan het halen is en dat je niet zo goed weet hoe je staande moet houden vooral nu er weer een lockdown is. Nu zijn we in 2022 en ik hoor mensen weer zeggen: ‘Ik hoop zo dat 2022 het einde is dat we weer terug kunnen gaan naar normaal’…. Ik weet niet of dat zo is, maar daar gaat het niet ook niet om.”

Joy: “ Ik wil je bemoedigen dat God bij je is, dat de Heilige Geest bij je is en dat God leert dat ondanks de situatie waar we in zijn ons dat we ons niet alleen maar hopeloos te hoeven voelen, maar dat we zelf verandering kunnen brengen in onze eigen leven, door de Heilige Geest.”

Joy besluit ook aan het het einde om te bidden voor de mensen die de video bekijken.

Haar video:


Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen