Krachtig en bijzonder: twee jonge zusjes bevrijd van demonen

Twee zusjes werden afgelopen week van demonen bevrijd bij een opwekkingsbijeenkomst in de VS waar apostel Kathryn Krick sprak. “Jezus bevrijdde deze kostbare zusjes!” schrijft Krick bij de video die op YouTube is te zien. “De blik op de gezichten van de meisjes toen ze bevrijd waren, is werkelijk een van de mooiste dingen die ik ooit heb gezien.”

Het gezin stond ’s ochtends om zeven uur al bij het kerkgebouw, terwijl het evenement pas ’s avonds om zeven uur begon. “Jezus bevrijdde deze meisjes als eerste!” schrijft Krick. “Dat de ouders uitspraken dat ze afstand namen van dingen van de duisternis, was een sleutel tot de bevrijding. De demonen werden gedwongen te vluchten!  Gedurende de avond bleven de meisjes steeds meer bevrijding ervaren.”

Totale vrijheid
De moeder van de meiden schreef later aan Krick: “We hadden al een lang traject van bevrijding achter de rug, maar voor het eerst hebben onze meiden totale vrijheid! De jongste, Jacey, die acht jaar is, ontving niet alleen vrijheid, maar ook de doop in de Heilige Geest!”

“Ik ben sprakeloos en zo onder de indruk”,  schrijft Krick verder. “Dank U Jezus voor het vrijzetten van deze kostbare meisjes and dit hele gezin! Hij is zo trouw!”

Opwekkingsdiensten
Kathryn Krick is een vurige jonge vrouw die krachtig door God gebruikt wordt en veel genezing en bevrijding ziet gebeuren in haar bijeenkomsten. Van maandag 28 februari tot vrijdag 4 maart komt ze naar Nederland, waar ze opwekkingsdiensten houdt bij de Revival Week van Frontrunner Ministries.

Bekijk hieronder de video van de bevrijding van de twee zusjes:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen